Overleg gebruiker:Stijn-graafschap

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Hallo Stijn-graafschap, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.154.691 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

--Denkhenk 8 aug 2010 14:24 (CEST)[reageer]

Wijnbouw in Nederland[brontekst bewerken]

Goededag Stijn-graafschap, Ik zie dat je net twee wijngoederen in het rijtje Gelderland (opnieuw) wat verder hebt laten inspringen. Wat is hiervoor de reden? --Denkhenk 8 aug 2010 14:37 (CEST)[reageer]

De toelichting op jouw reactie kan je op mijn overlegpagina vinden. M.vr.gr. --Denkhenk (overleg) 7 aug 2011 19:49 (CEST)[reageer]

Station Praest[brontekst bewerken]

Hallo Stijn-graafschap, ik heb je artikel Station Praest ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst. Je kunt eventueel commentaar achterlaten op de lijst. Onderteken met vier tildes (~~~~). Veel plezier op Wikipedia! - C (o) 7 aug 2011 20:43 (CEST)[reageer]

Weinig Gebruik[brontekst bewerken]

Goedendag Henk,

Aangezien ik maar weinig gebruik maak van het aanpassen van Wikipedia-Artikelen, snap ik verder nog niet helemaal wat je er mee bedoelt. Ik zou graag meer artikelen willen aanpassen of zelf willen maken. Helaas snap ik niet hoe dit precies allemaal moet. Mijn vraag is, zou u me in een paar stapjes willen uitleggen hoe ik bijv. een wikipedia-artikel moet aanmaken. In ieder geval bedankt voor de reactie.

Stijn

Dag Stijn,
(Voor jouw gemak heb ik de vraag van mijn OP (OverlegPagina) naar hiertoe verplaatst,)
Anderhalf jaar geleden ben ik ook “gewoon” begonnen met schrijven, toevoegen en wijzigen. Net zoals jij gedaan hebt met het inspringen van die wijngaarden. Ik adviseer je bovenstaande welkomstboodschap aandachtig door te lezen. In het rechterrijtje staat onderaan een link “Coachingsprogramma”. Daar kan je je aanmelden bij een ervaren Wikipediaan die jou met plezier verder wil helpen. Natuurlijk wil ik je ook wel verder helpen, maar moet toegeven lang niet alle ins en outs hier op Wikipedia te kennen. Bovendien ben ik hier onregelmatig aanwezig.
Je kunt ook gewoon aan de gang gaan met allerlei bewerkingen. Alle hulp hier is welkom! Omdat er zoveel mensen aan deze encyclopedie werken zit er heel veel beweging in. Dus, laat je niet afschrikken wanneer iemand jouw wijziging terugdraait en zo. (Zoals ik dat toen gedaan heb) En als je iets fout doet, dan wordt het doorgaans wel gecorrigeerd. Wij gaan hier met z’n allen uit van goede wil. Gewoon vragen stellen aan andere gebruikers of - en dat kan ik je aanbevelen - neem één van de coachen.
O ja, vergeet niet je berichten te ondertekenen met die vier tildes (zie welkomstboodschap hierboven)
Met vriendelijke groet, --Denkhenk (overleg) 7 aug 2011 22:04 (CEST)[reageer]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Station Millingen (b Rees) dat is genomineerd door Capaccio. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20110807 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 8 aug 2011 02:02 (CEST)[reageer]