Overleg gebruiker:Thatcherite79

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Stop

Deze gebruiker heeft misbruik gemaakt van sokpoppen. Er is een blokkade opgelegd conform de richtlijnen om bijdragen met de betreffende accounts en/of ip-adressen tegen te gaan.

Sokpop

I.v.m. misbruik van sokpoppen voor het met meerdere accounts en oningelogd afwisselend doorgaan met diverse ongewenste handelingen zoals het plaatsen van origineel onderzoek, het persisteren in eigen opvattingen die niet stroken met een neutrale feitelijke encyclopedieopbouw en betwiste wijzigingen in de encyclopedie blijven plaatsen in diverse artikelen zijn onderstaande accounts buiten gebruik gesteld en is het oningelogd bewerken geblokkeerd. Dit is vastgesteld via een uitgebreid bewerkingenonderzoek en tevens via een uitgevoerde checkuserprocedure:

Gebruiker kon indien gewenst eenmalig gebruikmaken van de ontsnappingsclausule, dus enkel werken met het hoofdaccount en beloven af te zien van de vastgestelde ongewenste activiteiten die een goede opbouw van de encyclopedie verstoren en zich beperken tot neutraal inhoudelijk constructief bijdragen aan de encyclopedie. De originele account, Rayzb92 had daartoe een niet meegeblokkeerde email- en overlegpaginafunctie. Bij doorgaan met de genoemde detrimentale activiteiten ingelogd of oningelogd vervalt deze mogelijkheid. Gebruiker verkoos via ontsnappingsclausule door te gaan met KoningArthur maar verliet dit account en ging door met de ongewenste bewerkingen via:

Na uitgevoerd bewerkingsonderzoek en checkuser zijn de bewerkingsrechten nu beëindigd gezien de bepalingen van ontsnappingsclausule werd geschonden (niet opnieuw sokpoppen) en tevens gepersisteerd werd in bewerkingen en wijzigingen die een betrouwbare opbouw van de encyclopedie schaden.

Op 29 aug 2015 zijn geblokkeerd na uitgevoerd uitgebreid bewerkingenvergelijkingsonderzoek en aanvullende checkuser om verband tussen account en gebruikte open proxy wifihotspot vast te stellen het volgende reïncarnatie-account en IP-adres (via rangebloks):

Op 24 juni 2016 zijn geblokkeerd na uitgevoerd bewerkingenvergelijkingsonderzoek en aanvullende checkuser