Overleg gebruiker:Vdbroeke

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Hallo Vdbroeke, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.156.344 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Beste Vdbroeke,

Bedankt voor je bijdragen op het artikel Nederlands-Indië. Je hebt hier meerdere bewerkingen op dezelfde pagina kort na elkaar gedaan.
Elke keer een pagina opslaan maakt de bewerkingsgeschiedenis van een artikel onoverzichtelijk, daarom is het handig als je meerdere bewerkingen aan een artikel in één keer doet.

Door boven het artikel op bewerk te klikken (in plaats van boven een kopje) is het hele artikel in één keer te bewerken.
Door eerst op Toon bewerking ter controle te klikken, kun je zien hoe het artikel er na jouw wijzigingen uitziet. Je kan deze knop meerdere keren gebruiken, voordat je op de knop Pagina opslaan drukt. Zie ook Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers voor meer informatie. Bedankt voor je begrip!

Opgelet! Externe link(s)

Beste Vdbroeke, De externe link(s) die u heeft geplaatst in een of meer artikelen, waaronder Nederlands-Indië, zijn verwijderd.

Wij waarderen uw bijdragen aan Wikipedia. Het streven is echter het aantal externe links op Wikipedia tot een minimum te beperken. Wikipedia is in de eerste plaats een encyclopedie, en geen verzameling van links naar andere websites. We zien relevante encyclopedische informatie liever in de artikelen zelf verwerkt en nodigen u uit hieraan bij te dragen. Als de link die u toevoegde relevante zaken bevat, kunt u die informatie gebruiken in het lemma. We vragen uw begrip hiervoor.

Het zonder overleg en argumentatie weer plaatsen van de link(s) kan gezien worden als vandalisme. U kunt links als deze aanmelden bij een van de vele startpagina's en linkpagina's op het internet. Zie ook: Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers en Wikipedia:Wanneer extern linken.


Engels English version

--Brinkie 8 dec 2006 09:45 (CET)[reageer]


VOC op de Banda-eilanden[brontekst bewerken]

Beste Rick,

Ik heb eerder vandaag de pagina VOC op de Banda-eilanden genomineerd voor verwijdering omdat deze auteursrechten leek te schenden (overgenomen van http://home.wxs.nl/~vdbroeke/bandalez.htm ). Een andere gebruiker attendeerde mij er echter op dat je waarschijnlijk deze tekst zelf hebt geschreven, en dat de bronpagina op jouw eigen website staat. Mijn nominatie was dus te kort door de bocht, zo te zien.

Klopt dit? Zo ja dan trek ik vanzelfsprekend de nominatie terug!

Wel vraag ik of je de tekst verder kan bewerken om het meer te herschrijven volgens de richtlijnen van Wikipedia, het zogenaamde "wikificeren". Voor meer informatie hierover zie: Wikificeren.

Groeten, Jvhertum 8 dec 2006 14:33 (CET)[reageer]

Inmiddels aangepast

Emailadres[brontekst bewerken]

O ja, nog wat anders: ik adviseer je niet je emailadres te zetten op je gebruikerspagina hier. Straks zit je hele emailbox vol met spam! Groeten, Jvhertum 8 dec 2006 17:20 (CET)[reageer]

emailadres is verwijderd.

Pieter van den broecke[brontekst bewerken]

Beste grbruiker,

Je artikel Pieter van den broecke komt rechtstreeks van [1]. Dit is in strijd met het Wikipedia:Auteursrecht en betekent derhalve dat het artikel verwijderd dient te worden. Mocht u de eigenaar van de tekst zijn, staat op Wikipedia:Auteursrecht ook een voorbeeld waarmee u deze vrij kunt geven onder GFDL. Een andere optie is het herschrijven in uw eigen woorden. Grz, Ciell 10 dec 2006 10:43 (CET)[reageer]

inmiddels bronvermelding

Verwijderingsnominatie Afbeelding:Api.jpg[brontekst bewerken]

Beste Vdbroeke, je hebt één of meerdere afbeeldingen, Afbeelding:Api.jpg, geüpload welke zijn genomineerd voor verwijdering. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen afbeeldingen/Toegevoegd 20070202 en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Uitleg over de procedure en een lijst met veelgestelde vragen staat op Help:Waarom staat mijn afbeelding op de verwijderlijst. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. NB Deze afbeelding is niet door Erwin85Bot genomineerd. Erwin85Bot stelt je slechts op de hoogte van de nominatie. --Erwin85Bot 5 feb 2007 15:46 (CET)[reageer]

Zou u zo vriendlijk willen zijn om de gegevens in het artikel over de brijder stichting te controleren en in dien nodig aan te passen. Carsrac 28 okt 2008 22:25 (CET)[reageer]