Overleg gebruiker:WOLF LΔMBERT

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
You've got mail.png Laatste bericht van Supercarwaar

WLM delta.png WLM

WLM delta.png WLM / Gebruiker / Bijdragen / Website
Deze gebruiker is niet erg actief omdat hij zich het grootste deel van de tijd op school, op een trein of buiten bewustzijn bevindt.

// Onderteken met 4 tildes // Plaats nieuwe berichten onderaan, dring alstublieft niet voor // Neem uw tijd om zelf iets te plaatsen en gebruik alstublieft geen sjabloonberichten, want daar zal ik zelfs niet op reageren en ze onmiddellijk verwijderen // Hetzelfde geldt voor automatische berichten, tenzij ik mijzelf heb geabonneerd // Tips en opbouwende kritiek zijn altijd welkom // Vandalismebestrijding is vrij, {{paweg}}- en {{afz}}-sjablonen zetten is vrij // Om een bericht aan iemand te richten anders dan mij, gebruik {{/@|(gebruikersnaam)}} // Voor smileys, gebruik {{/smiley|(smileycode)}} // BOEL! //

Peiling[bewerken]

WLM, de peiling is bijna voorbij en zoals je waarschijnlijk al weet heeft het ontwerp van Olivier Bommel de meeste stemmen ontvangen. Ik had bedacht dat we eerst ná de stemming kleine verzoeken konden doervoeren, maar ik ben bang dat mensen tegen de nieuwe hoofdpagina zullen stemmen vanwege die kleine dingetjes, waar ze dan geen zekerheid over hebben (zoals wist-je-datjes). Om dat te voorkomen ben ik van plan over een paar dagen een verzoek voor commentaren te starten voordat ik de stemming laat beginnen. - Mvg Supercarwaaroverleg 29 nov 2014 07:50 (CET)

In orde. WOLF LΔMBERT WLM 29 nov 2014 10:39 (CET)

Ik heb overigens hier het opzetje van de stemming staan. Het zal echter wel nog veel veranderen, zo moet ik de tekst voor het kopje veranderingen nog schrijven. Ik ben van plan de stemming volgende week te laten beginnen. - Mvg Supercarwaaroverleg 7 dec 2014 21:03 (CET)

Dank voor de melding, ziet er goed uit. WOLF LΔMBERT WLM 7 dec 2014 23:07 (CET)
Zou het niet slim zijn even te wachten met de stemming, tot de discussies over aanpassingen van OB's ontwerp een beetje zijn afgerond en we werkelijk een goede vergelijking kunnen maken tussen huidige en eventuele nieuwe pagina? Misschien dat we eerst nog via het lopende overleg en/of eventuele aanvullende deelpeilingen als we er daar niet uitkomen consensus moeten zien te bereiken over diverse aanpassingen/verbeteringen in OB's ontwerp. Stemmen over reeds een week lijkt me in deze fase dan ook dodelijk voor een goede procedure. Groet, Tjako Piano 3 pedals.jpg (overleg) 7 dec 2014 23:51 (CET)
Ik was sowieso niet van plan het verzoek om commentaren meteen stop te zetten, maar laat dat nog even doorlopen. Ik kan mijzelf alleen op het moment geen overleg bedenken waar ook andere mensen zullen reageren. - Supercarwaaroverleg 8 dec 2014 06:49 (CET)
Zolang er nog commentaren zijn of bijkomen zouden we denk ik eerst moeten kijken hoe we die commentaren 'verwerken' in de ontwerpversie, om die beter en concurrerender te maken met de huidige pagina, alvorens we een definitief ontwerp in stemming brengen. Misschien helpt een extra oproepje in 'overleg gewenst' (WP:OG) , waarbij aldaar alvst gemeld kan worden dat we voor we gaan/willen stemmen graag de laatste puntjes op de i en rafeltjes aan het nieuwe ontwerp hebben bijgewerkt? Groet, Tjako Piano 3 pedals.jpg (overleg) 9 dec 2014 00:07 (CET)
Ik zal er nog naar kijken, maar het lijkt mij inderdaad het beste om het eerst nog ergens langs te laten komen. - Supercarwaaroverleg 9 dec 2014 17:37 (CET)
Ik heb het stemvoorstel nu afgemaakt en over twee dagen zal de definitieve stemming beginnen. - Supercarwaaroverleg 21 dec 2014 09:04 (CET)

Tech News: 2014-50[bewerken]

8 dec 2014 18:11 (CET)

Tech News: 2014-51[bewerken]

15 dec 2014 17:43 (CET)