Overleg gebruiker:WikiQuine

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Hallo WikiQuine, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor uw belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook u hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.156.928 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat u aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat u in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op uw scherm staat, is trouwens uw persoonlijke overlegpagina, de plaats waar u berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wilt u een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit uw bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: uw bericht wordt automatisch ondertekend met uw gebruikersnaam en de datum en tijd waarop u uw boodschap voltooide. Versturen doet u met de knop "Wijzigingen publiceren".

Iooryz (overleg) 21 nov 2014 09:49 (CET)[reageer]

Word and Object[brontekst bewerken]

Origineel bericht[brontekst bewerken]

Hallo WikiQuine, ik heb je artikel Word and Object ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. De encyclopedische waarde komt niet duidelijk naar voren. Het lijkt meer Eigen onderzoek dan een encyclopedisch artikel, en dat hoort mijnsinziens niet in een encyclopedie. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Je kunt eventueel commentaar achterlaten op de lijst. Onderteken je bericht met vier tildes (~~~~). Veel plezier op Wikipedia! Iooryz (overleg) 21 nov 2014 09:49 (CET)[reageer]

Reactie[brontekst bewerken]

Hallo looryz,
Dank u wel voor alle bijdrage aan Wikipedia, ik zag dat u al veel verbeterd hebt. Het is goed om te merken dat er mensen hard werken om Wikipedia wetenschappelijk te houden.
In eerste instantie heb ik er zelf voor gekozen om zo dicht mogelijk bij de tekst van Quine zelf te blijven, juist zo min mogelijk interpretatie en zo objectief mogelijk blijven. Het is vrij lastig om Word and Object op verschillende manieren te interpreteren. Ik snap ook dat er niet voor ieder verschillend onderwerp nieuwe regels kunnen komen. We zijn nu dan ook nu hard bezig om de genoemde punten te verbeteren en om externe wetenschappelijke bronnen toe te voegen aan de pagina.
Jammer dat u niet eerst persoonlijk contact op heeft genomen met mij om te melden wat u dwars zat aan deze pagina. Dan hadden we misschien in overleg en door samen te werken de pagina kunnen verbeteren. Dit had waarschijnlijk meer vruchten af geworpen (namelijk een nieuwe mooie Wikipedia-pagina) dan door het op te geven voor verwijdering.
Ik hoop dat u alsnog wilt helpen aan de pagina van Word and Object te verbeteren en te voorzien van externe bronnen. Ik nodig u hierbij dan ook uit om dit vooral te doen. Ik zou het fijn vinden als iemand met veel ervaring zou helpen en constructief kritiek zou geven om deze pagina aan alle eisen te laten voldoen, en hierdoor staande te houden.

Met vriendelijke groeten,
WikiQuine (overleg) 25 nov 2014 13:28 (CET)[reageer]

Kleine tip[brontekst bewerken]

Het is niet de bedoeling om, als een lemma niet bestaat op de Nederlandstalige Wikipedia maar wel op de Engelstalige Wikipedia, te linken naar het item op de Engelstalige Wikipedia. Het is beter om een zogenaamde "rode link" aan te maken; dat nodigt uit om over dat onderwerp te schrijven. Als mensen dan nieuwsgierig worden, kunnen ze via de links naar de andere Wikipedia's (in het linker menu) kijken of daar een artikel over het onderwerp bestaat. Ik zal e.e.a. aanpassen. ElfjeTwaalfje (overleg) 28 nov 2014 21:45 (CET)[reageer]