Reason to Believe (ER)

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Reason to Believe
Aflevering van ER
Aflevering Seizoen 13
Aflevering 8
Gastrollen Michelle Hurd
Keith David
Fred Ward
Jack Carter
Michael Cole
Mary-Joan Negro
Masam Holden
Ty Granderson Jones
Jack Weber
Christopher Amitrano
Schrijver(s) R. Scott Gemmill
David Zabel
Regisseur Ernest R. Dickerson
Eerste uitzending 16 november 2006
Afleveringchronologie
← Vorige
Volgende →
Portaal  Portaalicoon   Televisie

Reason to Believe is de achtste aflevering van het dertiende seizoen van de televisieserie ER, die voor het eerst werd uitgezonden op 16 november 2006.

Verhaal[bewerken | brontekst bewerken]

Leeswaarschuwing: Onderstaande tekst bevat details over de inhoud of de afloop van het verhaal.

Dr. Kovac en dr. Lockhart krijgen een echtpaar onder behandeling. Het blijkt dat de man een alcoholist is die in een dronken bui agressief is naar zijn vrouw. Dr. Lockhart probeert de man over te halen hulp te zoeken voor zijn alcoholisme. Dr. Kovac wil dat de vrouw aangifte doet tegen haar man vanwege de mishandelingen. Ondertussen krijgt dr. Kovac een pakketje met daarin de knuffel van zijn zoon. Hij vat dit op als een dreigement van Curtis Ames en maakt zich zorgen over zijn gezin. Hij besluit om raad te vragen bij de politie. Dr. Lockhart ontmoet in een café een oudere man waarmee zij in gesprek raakt. Er ontstaat een klik tussen hen.

Op de SEH wordt een dakloze tiener binnengebracht met wat lijkt op de symptomen van hondsdolheid. Aangezien deze ziekte bijna niet te overwinnen is, maken de artsen zich zorgen over de kansen van de patiënt.

Dr. Pratt krijgt bij thuiskomst een verrassing te verwerken. Hij vindt zijn halfbroer Chaz in de badkamer samen met een andere jongen. Hij schrikt hier zo van, dat hij Chaz meteen buiten zet. Ondertussen besluit hij de kerk te helpen met hun medicijnprogramma en gaat op de SEH op zoek naar medicijnen die hij kan doneren. Hij krijgt onverwachts hulp van studente Bobeck.

Dr. Gates krijgt van Meg te horen dat zij graag met hem wil trouwen. Hij breekt haar hart door te zeggen dat hij haar wil verlaten.

Dr. Weaver is toch ingegaan op het aanbod om een televisieprogramma te maken over de gezondheid. Tijdens het filmen op een school stikt er een studente in het eten en dr. Weaver redt haar leven live op televisie.

Rolverdeling[bewerken | brontekst bewerken]

Hoofdrollen[bewerken | brontekst bewerken]

Gastrollen (selectie)[bewerken | brontekst bewerken]

Externe link[bewerken | brontekst bewerken]