Rebecca Cartwright

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Rebecca Cartwright
Bec Hewitt.jpg
Algemene informatie
Volledige naam Rebecca Cartwright
Geboren 23 juli 1983
Land Vlag van Australië Australië
Werk
Jaren actief 1998 - 2005
Beroep actrice
(en) IMDb-profiel
Portaal  Portaalicoon   Film

Rebecca "Bec" Cartwright (sinds haar huwelijk bekend als Bec Hewitt) (Sydney, 23 juli 1983) is een Australische actrice die vooral bekend is vanwege de rol die ze speelt in de Australische soap Home and Away. Recentelijk heeft ze in Australië tevens een single uitgebracht, genaamd All Seats Taken.

Wereldwijd werd ze bekend omwille van haar verloving met Lleyton Hewitt, een Australische tennisspeler van topniveau. Op 21 juli 2005 stapten ze in het huwelijksbootje. De ceremonie had plaats in de wereldberoemde opera van Sydney. Rebecca heeft reeds aangekondigd dat ze haar rol in de Australische soap zal stopzetten en dat ze in de toekomst haar man zal volgen in het tenniscircuit.

Op 29 november 2005 werd hun eerste kind (een dochtertje genaamd Mia Rebecca) geboren. Op 11 december 2008 werd hun tweede kind, zoon Cruz Lleyton, geboren. Op 19 oktober 2010 werd hun derde kind geboren, dochter Ava Sydney Hewitt. De naam van hun derde kind werd niet meteen bekendgemaakt. Mensen konden voor het bedrag van 2 dollar per sms een gokje wagen hoe de kleine zou heten. Op 27 oktober 2010 werd uiteindelijk bekend hoe de kleine zou heten.