Senseless (Law & Order: CI)

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Geplaatst:
14-05-2015

Genomineerd: Hoort dit thuis in de encyclopedie? Past dit onderwerp in Wikipedia?

Ten minste een van de mensen die meewerken aan Wikipedia vindt dat het onderwerp van dit artikel niet past in deze encyclopedie.
Deze persoon heeft daarom voorgesteld dit artikel te laten verwijderen. Het artikel is daartoe op de beoordelingslijst geplaatst. De volgende reden is hiervoor opgegeven:
artikel overbodig, is nu ondergebracht in een seizoensoverzicht, zie Law & Order: Criminal Intent (seizoen 7).

(/)

NB: deze melding dient te blijven staan tot de verwijderingsdiscussie afgesloten is.
Algemene informatie is te vinden op Wat Wikipedia niet is, Relevantie en de uitleg bij "te beoordelen pagina's".

Senseless
Aflevering van Law & Order: Criminal Intent
Aflevering Seizoen 7
Aflevering 10
Gastrollen Leslie Hendrix
Jesse Garcia
Daphne Rubin-Vega
Reza Salazar
Christian Navarro
Ben Vereen
Seth Gilliam
Monique Lea-Gall
Peterson Townsend
Rosalyn Coleman
Harlin Kearsley
Abraham Amkpa
Schrijver(s) Warren Leight
Siobhan Byrne O'Connor
Regisseur Jean de Segonzac
Productiecode 07010
Eerste uitzending 13 december 2007
Afleveringchronologie
← Vorige Volgende →
Untethered Purgatory
Lijst van afleveringen
Portaal  Portaalicoon   Televisie

Senseless is de tiende aflevering van het zevende seizoen van de televisieserie Law & Order: Criminal Intent, die voor het eerst werd uitgezonden op 13 december 2007.

Verhaal[bewerken]

Leeswaarschuwing: Onderstaande tekst bevat details over de inhoud en/of de afloop van het verhaal.

Twee jongens en hun vriendin Naomi worden neergeschoten in het park, de jongens zijn op slag dood en het meisje overleeft het en wordt zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Logan en Falacci ontdekken dat de manier waarop de jongens zijn doodgeschoten op een executie lijkt en zij vermoeden dat er een bende achter zit. De slachtoffers waren schoolkinderen die niets met bendes te maken hadden en gewoon op de verkeerde plaats waren. Logan is geschokt door deze moorden en belooft zichzelf om de dader(s) op te sporen. Hun onderzoek wil maar niet vlotten totdat Naomi bij kennis komt in het ziekenhuis, zij is in staat om een beschrijving te geven van de drie daders. De rechercheurs pakken twee broers, Hector en Paco, op die erbij betrokken waren. Paco is de jongste van de twee en is een goede leerling op school, hij wordt als eerste ondervraagd. De naam Felix komt ter sprake en Paco bekent dan ineens doodsbang dat hij de moorden heeft gepleegd. De rechercheurs denken dat hij een valse verklaring heeft afgelegd, uit angst voor Felix, en besluiten om met Hector te praten. Hector verklaart dat Felix erbij was en Naomi heeft neergeschoten, tevens verklaart hij dat Paco onder bedreiging van Felix de twee jongens heeft doodgeschoten. Na een achtervolging zijn de rechercheurs in staat om Felix te arresteren en hij geeft uiteindelijk toe dat hij de hoofddader is van de moorden. Uiteindelijk wordt Felix drie moorden ten laste gelegd, omdat Naomi in het ziekenhuis overlijdt aan haar verwondingen.

Rolverdeling[bewerken]

Hoofdrol[bewerken]

Gastrol[bewerken]

Externe link[bewerken]

Bronnen, noten en/of referenties