Shooting Star/American in Paris

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Shooting Star/American in Paris
Aflevering van Beverly Hills, 90210
Aflevering Seizoen 3
Aflevering 5
Gastrollen Dean Cain
Alexandra Wilson
David Sherrill
James Pickens Jr.
Krista Errickson
Schrijver(s) Jessica Klein
Karen Rosin
Steve Wasserman
Regisseur Daniel Attias
Eerste uitzending 12 augustus 1992
Afleveringchronologie
Lijst van afleveringen
Portaal  Portaalicoon   Televisie

Shooting Star/American in Paris is de vijfde aflevering van het derde seizoen van het tienerdrama Beverly Hills, 90210, die voor het eerst werd uitgezonden op 12 augustus 1992. De titel geeft een referentie aan de film An American in Paris (1951).

Verhaal[bewerken | brontekst bewerken]

Leeswaarschuwing: Onderstaande tekst bevat details over de inhoud of de afloop van het verhaal.

Brandon, die nu uitgaat met Brooke, krijgt medelijden met de dakloze man Jack Canner, die ronddwaalt op de stranden van Beverly Hills. Na verschillende pogingen om een gesprek met hem te beginnen, biedt hij hem een baan aan bij de Beach Club. Na een lang gesprek weet hij ook zijn baas te overhalen om Jack dusdanig een baan te geven. Als hij niet komt opdagen, is hij teleurgesteld en hem en al de moeite die hij heeft gedaan.

Dylan en Kelly hebben moeite met hun affaire. Hoewel ze zich allebei schuldig voelen tegenover Brenda, kunnen ze elkaar niet weerstaan en zoenen nog meerde keren. Ondertussen besluit Steve de manager van David te worden, die nu helemaal opgaat in zijn muziek. Andrea wordt bang als Cameron, de dove jongen op wie ze moet passen, vermist raakt.

Brenda ontmoet in Parijs Rick, op wie ze onmiddellijk verliefd wordt. Omdat hij zegt Amerikaanse meiden zat te zijn, doet ze zich voor als een Franse tiener met een accent. Hij gelooft haar en probeert haar te overhalen om met hem mee te gaan naar zijn volgende bestemming, in plaats van terug naar huis te gaan. Ze zoent met hem en overweegt om ook met hem mee te gaan.

Rolverdeling[bewerken | brontekst bewerken]

Externe link[bewerken | brontekst bewerken]