The Beginning of the End (ER)

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
The Beginning of the End
Aflevering van ER
Aflevering Seizoen 15
Aflevering 16
Gastrollen Wallace Shawn
Hedy Burress
Ariel Winter
David Eigenberg
Kristolyn Lloyd
Betty Anderson
Billy Finnigan
Constance Forslund
Willow Geer
Schrijver(s) David Zabel
Lisa Zwerling
Regisseur Jonathan Kaplan
Eerste uitzending 19 februari 2009
Afleveringchronologie
← Vorige
Volgende →
Portaal  Portaalicoon   Televisie

The Beginning of the End is de zestiende aflevering van het vijftiende seizoen van de televisieserie ER, die voor het eerst werd uitgezonden op 19 februari 2009.

Verhaal[bewerken | brontekst bewerken]

Leeswaarschuwing: Onderstaande tekst bevat details over de inhoud of de afloop van het verhaal.

Het is Valentijnsdag en er bloeit romantiek op tussen dr. Rasgotra en dr. Brenner.

Dr. Banfield probeert haar man te overtuigen om samen een kind te nemen, nu wil zij kiezen voor ivf met behulp van eicellen van haar nicht.

Dr. Gates behandelt een vreemde patiënt die giftige paddenstoelen heeft genuttigd. Dit heeft hij gedaan omdat hij gelooft dat deze romantische gevoelens op kunnen wekken.

Dr. Rasgotra opereert de jonge moeder die een nieuw hart krijgt, op het moment dat zij haar oude hart eruit haalt blijkt dat het nieuwe hart niet geschikt is voor haar. Nu moet zij aan een hart-longmachine totdat er een nieuwe en goed hart beschikbaar is voor haar. Spoed is nu wel geboden omdat de machine maar voor een bepaalde tijd haar in leven kan houden.

Dr. Morris behandelt een patiënt met ernstige verwondingen, hij heeft deze opgelopen toen hij in de cel zat. Dr. Morris vermoedt dat politieagente Diaz, zijn vriendin, en haar collega meer weten van deze verwondingen. Als hij dit kenbaar maakt aan hen zet dit druk op de relatie tussen hem en zijn vriendin.

Dr. Carter komt onverwachts langs en vraagt aan dr. Banfield of hij tijdelijk kan werken op de SEH. Dan wordt ineens duidelijk waarom dr. Carter weer terug is in Amerika, hij moet nierdialyse ondergaan.

Rolverdeling[bewerken | brontekst bewerken]

Hoofdrollen[bewerken | brontekst bewerken]

Gastrollen (selectie)[bewerken | brontekst bewerken]

Externe link[bewerken | brontekst bewerken]