Tina Hebbelinck

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Geplaatst:
21-05-2015

Genomineerd   Deze pagina is genomineerd voor verwijdering

Ten minste een van de mensen die meewerken aan Wikipedia, vindt dat deze pagina in deze vorm niet binnen de Wikipedia-encyclopedie past. De pagina is daarom aangedragen op de beoordelingslijst. Daar is mogelijk ook een meer gedetailleerde reden voor de verwijderingsnominatie te vinden.

Na plaatsing op de beoordelingslijst blijft dit artikel twee weken staan, zodat eventuele bezwaren ingebracht kunnen worden. Als je het artikel zodanig kunt verbeteren dat daarmee de redenen voor verwijdering komen te vervallen, aarzel dan vooral niet en verbeter het! Vergeet niet om dit op de genoemde lijst te vermelden.

Pas als het artikel dusdanig is verbeterd en aangepast dat het wel binnen Wikipedia past, kan deze melding verwijderd worden. Geef dit aan op de lijst door het toevoegen van de reden. (/)

Tina Hebbelinck (Halle, 22 augustus 1976) is een Belgisch modemodel.

Carrière[bewerken]

In oktober 1996 won Tina een modellenwedstrijd die georganiseerd werd door het Belgische weekblad Flair. Ze won de prijs van de jury. Dit gaf haar de kans om mee te dingen in de befaamde Look of the Year-competitie. Zelfs toen het werk zich opstapelde in New York, Parijs en Milaan bleef ze haar studies voor onderwijzeres verderzetten. Ze werkt nu als leerkracht en heeft 3 kinderen.