Wikipedia:Coachingsprogramma/Projectorganisatie

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Deze pagina geeft een overzicht van alle zaken die van belang zijn voor de coaches, zoals nieuws, een lijst van gebruikers die gecoacht worden en overige zaken.

Hier worden alle geïnteresseerden van het coachingsprogramma op de hoogte gehouden van gebeurtenissen rond het coachingsprogramma. Ouder nieuws is te vinden op de archiefpagina.

Ik heb twee nieuwe pagina's aan het coachingsprogramma toegevoegd: Overlegpagina als een overlegpagina/café voor coaches en andere geïnteresseerden, en Nieuwe gebruikers met nieuwe gebruikers die mogelijk voor coaching in aanmerking komen. - André Engels (overleg) 4 jan 2011 13:39 (CET)[reageer]

Coachingsaanvragen[bewerken | brontekst bewerken]

Coachingsaanvragen staan onderaan in de navigatiebalk rechtsboven. Het getal buiten haakjes geeft algemene coachingsaanvragen aan, het getal tussen haakjes specifieke coachingsaanvragen.

Lijst van gebruikers die gecoacht worden[bewerken | brontekst bewerken]

Op dit moment worden 7 gebruikers gecoacht.

Nieuwe gebruiker Coach Start coaching Bijdragen
Layka100 Dqfn13 22 mei 2015 Bijdragen
48Vosje Tulp8 21 maart 2018 Bijdragen
idamas15 Ellywa 11 juli 2019 Bijdragen
Doberran Netraam 30 januari 2021 Bijdragen
Villandrietje Netraam 1 februari 2021 Bijdragen
Jonatandeb Netraam 3 november 2022 Bijdragen
Herman Sokal Dqfn13 3 november 2023 Bijdragen

Lijst van gebruikers waarvan de coaching afgerond is[bewerken | brontekst bewerken]

Gebruikers waarvan de coaching is afgerond kunnen hierheen verplaatst worden. In het totaal is van 207 gebruikers de coaching afgerond of anderszins beëindigd.

Zie ook voor een complete lijst van gebruikers waarvan de coaching afgerond is: Wikipedia:Coachingsprogramma/Projectorganisatie/Coaching afgerond.