Wikipedia:Verzoekpagina voor moderatoren/IPBlok

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie


Verzoekpagina niet-geregistreerde gebruiker blokkeren
Klik hier om direct een blokkadeverzoek te doen
Overzicht beheerpagina's
Zie WP:VIB
Zie WP:VP/IB
Zie WP:IPBlok
Zie WP:VP/IP
Iedereen kan hier, met een gefundeerde reden, een (de)blokkeringsverzoek voor een IP-adres plaatsen. Betreft het crosswikivandalisme op meerdere taalversies dan dient tevens hier een verzoek geplaatst worden voor een globaal blok.
Elk verzoek zal door een moderator worden geëvalueerd. Deze kan beslissen om al dan niet het IP-adres te blokkeren, of een andere gepaste actie te ondernemen. Gewoonlijk wordt pas na het geven van een waarschuwing geblokkeerd. Zie Wikipedia:Vandalismebestrijding voor meer informatie over vandalismebestrijding.
Moderatoren wordt verzocht feedback te geven op de verzoeken en afgehandelde verzoeken te verplaatsen naar het juiste deel van de pagina. Graag bij een blokkade ook de duur en soort vermelden en de uitvoerende moderator. Afgehandelde verzoeken en opmerkingen kunnen de volgende dag verwijderd worden.
Gelieve in je verzoek een link naar de overlegpagina van het IP-adres (indien nodig: de IP-range) te geven via {{lg|10.0.0.7}} en te ondertekenen met 4 tildes (~~~~)


Verzoeken[bewerken | brontekst bewerken]

Nieuwe verzoeken[bewerken | brontekst bewerken]

Afgehandelde verzoeken[bewerken | brontekst bewerken]