Wikipedia:Ontmoeten

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
(Doorverwezen vanaf Wikipedia:O)
Ga naar: navigatie, zoeken
Overzicht beheerpagina's
Agenda

Ma 23 nov 2015

Internationale Conferentie UvA (Amsterdam)

Wo 25 nov 2015

Uitreiking Erasmusprijs (Amsterdam)

Za 28 nov 2015

WCN 2015 (Utrecht)1rightarrow.png WP:O
1rightarrow.png WP:Wikimeet

Deze pagina is bedoeld om je op de hoogte te houden van de eerstvolgende ontmoetingen van mede-Wikipedianen.

WikiZaterdagen[bewerken]

Kantoor op de eerste verdieping met rechts van de beddenwinkel de ingang
1rightarrow blue.svg Zie voor actuele informatie en aanmelden (optioneel) op WikiZaterdag.

Een WikiZaterdag is een zaterdag waarop vrijwilligers van Wikipedia en Wikimedia Nederland gebruik kunnen maken van de kantoorruimte van Wikimedia Nederland in Utrecht. De kantoorruimte bevindt zich niet ver van het Station Utrecht Centraal aan de Mariaplaats. Het kantoor biedt Wikipedia/Wikimedia-gebruikers ontmoetingsruimte om in levenden lijve samen te werken, te overleggen en vanzelfsprekend gebruik te maken van de aanwezige internetverbinding.

Op sommige WikiZaterdagen wordt een bepaald thema met meerdere gebruikers besproken.

Komende WikiZaterdagen zijn:

  • 23 mei 2015
  • 6 juni 2015
  • 20 juni 2015
  • 4 juli 2015
  • 18 juli 2015

Zondag 5 juli: Bewerkmiddag Tour de France[bewerken]

Op 4 en 5 juli start de Tour in Utrecht, en op 5 juli komt het peloton ook over de Mariaplaats - laat het kantoor van Wikimedia Nederland daar nu net gevestigd zijn! Bij voldoende interesse kunnen we die middag een bewerkmiddag organiseren, waarbij we het bewerken van Wikipedia rondom wielrenartikelen kunnen combineren met het kijken van de Tour (het moment van langsrazen is natuurlijk maar kortstondig, maar op een schermpje kun je het ook volgen). Wie zou interesse hebben? Let op: hoewel de Mariaplaats niet is afgesloten, wordt het wel druk in het centrum die dag, dus het wordt een uitdaging om binnen te komen.

Ja, ik heb interesse!
  1. Effeië T.Sanders 23 mei 2015 12:46 (CEST) (al is wielrennen niet direct mijn onderwerp, ik zal nog zien wat ik dan echt ga bewerken)

Zaterdag 26 september 2015 - Algemene Ledenvergadering Wikimedia Nederland[bewerken]

Tijdens de ALV in september wordt de strategie/meerjarenplan 2016-2018 en het jaarplan 2016 vastgesteld. Ook zal gestemd worden over een wijziging van het Huishoudelijk Reglement om de verplichting te laten vallen echte naam en adres op te geven bij aanmelding lidmaatschap. Na goedkeuring van deze HR wijziging zou volstaan kunnen worden met opgave gebruikersnaam en e-mailadres.

Maandag 23 november 2015 - Internationale Conferentie UvA over Wikipedia[bewerken]

In het kader van de Erasmusprijs die toegekend is aan de internationale Wikipedia gemeenschap organiseert de Universiteit van Amsterdam op maandag 23 november 2015 een internationale conferentie.

Woensdag 25 november 2015 - Uitreiking Erasmusprijs[bewerken]

De Koning reikt op woensdag 25 november 2015 in het Paleis op de Dam de Erasmusprijs uit aan een vertegenwoordiger van de internationale Wikipediagemeenschap.

Zaterdag 28 november 2015 - Wikimedia Conferentie Nederland[bewerken]

De jaarlijkse conferentie van Wikimedia Nederland vindt hoogstwaarschijnlijk plaats op zaterdag 28 november 2015 te Utrecht.

Archief[bewerken]

Zie ook[bewerken]

Externe links[bewerken]