Wikipedia:Humor en onzin/Uiterst zelden gestelde vragen

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Overzicht beheerpagina's

Er is de pagina Veel gestelde vragen. Daarop staan vragen waarvan wij dachten dat de mensen ze zouden stellen. Maar deze Wikipedia heeft ook de mogelijkheden van een contactformulier en een informatiebalie voor overige vragen. Deze pagina toont een bloemlezing van de merkwaardigste vragen die op die manieren (o.a.) zijn ontvangen. De vragenstellers maken we niet bekend. Het zijn allemaal vragen waarop Wikipedia geen antwoord kon geven.


  • Hallo, ik zou graag willen weten welke planeten in ons melkweg stelsel in aanmerking komen voor kolonisatie. alvast bedankt
  • Kit kat biscuit met een chocolade jasje althans zo wordt het omschreven en naar mijn weten ook verkocht. Tot ik afgelopen week een pak Kit Kat kocht en pure chocolade aantrof, dat was een tegenvaller als je echt zin ebt in zo'n ouderwetse Kit Kat. Is het recept veranderd of is er echt iets fout.
  • We hebben gehoord dat je in de Jaques fabriek te Eupen een rondleiding kunt krijgen door de fabriek, kunt U ons helpen of dit zo is en wanneer de tijd zijn en welk adres het is.
  • ik wilde weten of jullie ook produkten verkopen voor overmatige zweet handen en voeten?
  • ik heb net een stukje zitten lezen over een penisverlenging en zou graag meer info daar over willen hebben over o.a waar ik dat kan laten doen ( ziekenhuis/priveklieniek) en wat dat ong. zou gaan kosten
  • Ik begrijp niet hoe almacht zou kunnen bestaan, er staat "god kan alles" maar dit lijkt een tegenspraak te bevatten. Indien god alles kan zou hij iets onvernietigbaars moeten kunnen scheppen, dit kan toch niet onvernietigbaar zijn omdat god alles kan en dus ook alles kan vernietigen. Kan iemand mij hier wat uitleg over geven?
  • Wij zijn van plan om een fitnesscentrum te openen in Alkmaar. Hierdoor hebben wij ook vloerbedekking nodig. De vraag aan u is dan ook of u een offerte kunt maken voor een ruimte van 20 bij 30 meter in linoleum en in tapijttegels zodat wij een vergelijking kunnen maken bij het nemen van de beslissing.
  • Wellicht kan iemand mij helpen.
    Aangrenzend aan onze tuin ligt een strook grond die feitelijk toebehoort aan de gemeente. Op deze strook heeft mijn buurman een paar grote bomen laten groeien waar wij in onze tuin overlast van ondervinden.Wij hebben dan ook de verhuurder verzocht deze bomen te verwijderen. Nu het probleem:
    Bovenstaande heb ik kenbaar gemaakt bij de verhuurder en de gemeente. Beide instanties blijven elkaar de verantwoordelijkheid toeschuiven. Gemeente beroept zich op 'uitgifte van zogenaamd onrendabel groen aan de verhuurder' en de verhuurder stelt dat gemeente aansprakelijk is voor verwijdering van deze bomen.
    Graag hulp/advies inzake dit probleem
  • Aanvraag Poster - Aan de hand van dit mailtje wou ik vragen of ik bij u een poster kan bestellen van alle honden ter wereld. Deze poster heb ik zien hangen bij een dierenarts. Zelf wil ik een hondenpension beginnen en vind dus zo'n poster erg leuk. (van Wikipedia:Informatiebalie)
  • Geachte , Hoe kan ik meedoen on deze film Christmas in Paris;bv als gast acteur,edelfigurant of figurant? (van Wikipedia:Informatiebalie).
  • middels deze wil ik een klacht indienen voor wat betreft het roken van zware van nelle. ik rook al jaren zware van nelle en heb nog nooit een klacht gehad maar wat jullie nu met de shag doen weet ik niet, maar het lijkt wel rubber wat je rookt en ik krijg gewoon hartkloppingen en een viese nasmaak.
  • is Ware Wieger en Snelle Jelle traditionele kruidkoek en bestaat er nog een soort met gember? ik kreeg dit altijd bij de thee bij mijn grootouders maar kan het niet vinden bij de plus-supermarkt ondanks het ruime assortiment, zelfs AH bezorgd dit niet
  • Serieuze vraag: heb ik The Game nu automatisch verloren door het artikel te lezen? Kan je dus alleen aan The Game meedoen als je er niet vanaf weet? Of heb je niet voor altijd verloren als je er een keer aan hebt gedacht, bijvoorbeeld op het moment dat je erachter kwam wat The Game is?