Wikipedia:Verzoek voor hernoeming van account

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Overzicht beheerpagina's
1rightarrow.png WP:HA
1rightarrow.png WP:USURP
1rightarrow.png WP:AH
Een steward kan een gebruiker hernoemen. Dus van "Gebruiker:Jantje" naar "Gebruiker:Jan" een account aanpassen. Aanvragen moeten sinds september 2014 op m:Steward requests/Username changes ingediend worden. Als uw account hernoemd wordt, zullen alle verwijzingen aangepast worden. Handtekeningen op overlegpagina's niet. Lokaal afgehandelde verzoeken zijn te vinden in dit archief.
Procedure voor de aanvrager:

English below

  1. Kijk of uw gewenste nieuwe gebruikersnaam nog vrij is. Maak niet de gewenste account reeds aan. Als deze al geregistreerd is, maar het account inactief lijkt, dan kunt u een verzoek indienen om de gebruikersnaam over te nemen.
  2. Zorg dat u ingelogd bent (onder uw oude en nog steeds enige gebruikersnaam). Plaats het verzoek tot hernoeming op de verzoekpagina op meta: onder het kopje "Requests". Volg hiervoor de instructies op de betreffende pagina. De instructies en het verzoekproces zijn in het Engels, mocht u daar moeite mee hebben dan kunt u in lijn met het vijfde punt hieronder om hulp vragen.
  3. Wacht af totdat uw verzoek wordt uitgevoerd of afgewezen. Dit kan een paar dagen duren.
  4. Gebruik een poosje als ondertekening "<s>oude naam</s> nieuwe naam" en plaats op uw gebruikers- en overlegpagina een melding over de naamswijziging, zodat iedereen goed weet wie u bent.
  5. Mocht u hulp nodig hebben bij het indienen van een verzoek op meta, bijvoorbeeld omdat u moeite heeft om uzelf in het Engels verstaanbaar te maken dan kunt u op deze pagina om hulp vragen of een van de Nederlandstalige stewards of accounthernoemers aanspreken.
  6. Nederlandstalige gebruikers die u graag van dienst zijn bij het hernoemen van uw account zijn: Mathonius, Savh, SPQRobin, Taketa en Trijnstel.
Procedure:
  1. Renaming is now done globally, for instructions please look at m:Steward requests/Username changes.

Verzoeken (Requests)[bewerken]

Notitie Hernoemingsverzoeken van nu af aan graag aanvragen op m:Steward requests/Username changes, zodat accounts globaal hernoemd kunnen worden. Mocht u hulp nodig hebben bij het indienen van een verzoek aldaar, bijvoorbeeld vanwege de taal, vraag dan hier of daar om die hulp.

Flag of the United Kingdom.svg Please post rename requests from now on on m:Steward requests/Username changes, so that accounts can be renamed globally.

Verzoeken om hulp (Help requests)[bewerken]

Afgehandelde verzoeken (Completed requests)[bewerken]

Vishnuh-genootschap[bewerken]

Verzoek om gebruikersnaam Vishnuh-Genootschap om te zetten in "Bolkiyah"

m.vr.gr. R.R.Purperhart– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Bolkiyah (overleg · bijdragen) PS: Wil je voortaan alsjeblieft ondertekenen met vier tildes (~~~~)? Er wordt dan automatisch een link naar je gebruikerspagina geplaatst.

Ik neem aan dat u doelt op het account Vishnuh-genootschap, wat een lokaal account is dat in 2011 is geblokkeerd als ongewenste gebruikersnaam. Mbch331 (Overleg) 14 dec 2014 19:08 (CET)
Beste R.R.Purperhart, het account "Vishnuh-genootschap" heeft geen bijdragen (buiten verwijderde bijdragen) en u heeft het account Bolkiyah reeds in gebruik genomen. U kunt het beste de account Bolkiyah blijven gebruiken en de account "Vishnuh-genootschap" niet meer gebruiken. Hiervoor is geen hernoeming nodig. Met vriendelijke groet, Taketa (overleg) 14 dec 2014 19:13 (CET)
Niet uitgevoerd Niet uitgevoerd - Gebruiker verwijderde het verzoek (zonder het kopje), waardoor het er op lijkt dat het verzoek niet meer uitgevoerd hoeft te worden. Mbch331 (Overleg) 13 jan 2015 09:08 (CET)