Wikipedia:Verzoekpagina voor moderatoren/Beveiligen

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken


Klik hier om direct een verzoek tot beveiligen te doen
Overzicht beheerpagina's
1rightarrow.png WP:VP/B
1rightarrow.png WP:BV
Iedereen kan hier een verzoek tot beveiliging van een artikel doen, bijvoorbeeld vanwege vandalisme dat gebeurt door verscheidene gebruikers of ip's, of wegens een bewerkingsoorlog. Ook kan er een verzoek geplaatst worden om een bepaalde lemmatitel op de lijst van tegen heraanmaak beveiligde pagina's te laten plaatsen. Dit is bestemd voor cyberpestpogingen, vandalisme aanmaken of herhaald vanwege ne verwijderde titels.
Als daar aanleiding toe is kan het lemma beveiligd worden, kunnen betrokken gebruikers geblokkeerd worden, maar in elk geval zal het artikel door meer personen in het oog gehouden worden.
Mocht je vermoeden dat een bepaalde gebruiker (gezien de aard van het doorgaand vandalisme op één of meer artikelen) behoort tot een geïdentificeerde structurele vandaal, dan kun je dit nakijken op de Checklijst langdurig structureel vandalisme en hier de aanvullende informatie plaatsen.
Dit is geen discussiepagina, die kunnen op de overlegpagina van het artikel gevoerd worden indien betrekking hebbend op een bewerkingsoorlog of naar de overlegpagina hier indien betrekking hebbend op de genomen beslissing of worden daarnaartoe verplaatst. Hier graag enkel het verzoek neerzetten zodat de pagina voor moderatoren overzichtelijk blijft.

Mochten de problemen met een tijdelijk beveiligd lemma voorbij zijn dan kunt u hier ook een gemotiveerd verzoek (met verwijzing naar de bereikte consensus) doen om de beveiliging te laten opheffen. Mocht u een beveiligde lemma-titel willen kunnen aanmaken omdat het onderwerp encyclopedisch wel relevant is (geworden) dan kunt u hier ook een gemotiveerd verzoek indienen.

Voor een overzicht van lemma's die (semi-)beveiligd zijn voor een (on)bepaalde periode, zie Wikipedia:Beveiligde pagina's.

Na 48 uur mag een afgehandeld verzoek verwijderd worden (inclusief eventueel bijbehorend overleg).

Gelieve te ondertekenen met 4 tildes (~~~~)


Verzoeken[bewerken]

Nieuwe verzoeken[bewerken]

De beveiliging kan van Mehdi Benatia af. Hij is sinds 19.45 officieel van Munchen. Toth (overleg) 27 aug 2014 22:33 (CEST)

Behandelde verzoeken[bewerken]

Jens Toornstra (opheffen)[bewerken]

Transfer van Jens Toornstra is afgerond. Ik heb de pagina bijgewerkt. Dus lijkt mij dat de beveiliging weer opgeheven kan worden. ARVER (overleg) 25 aug 2014 15:38 (CEST)

Pieter Verelst[bewerken]

Als het mag een rood slotje (gehele beveiliging) op Pieter Verelst wegens doorgaand vandalisme. Het nominatiesjabloon wordt sinds 21 augustus voortdurend verwijderd door verschillende accounts en ook uitgelogd. U kunt dat zien aan de bewerkingssamenvattingen "↓/✂" en dit dossier. Ik moet de pagina dagelijks controleren en word er gek van. Je kan helaas geen CU aanvragen in zo'n geval. ErikvanB (overleg) 27 aug 2014 12:37 (CEST)

  • Uitgevoerd Uitgevoerd - 3 dagen volledig beveiligd - Capaccio Capaccio overleg • 27 aug 2014 12:48 (CEST)

Mehdi Benatia[bewerken]

Mag er een slotje op Mehdi Benatia tot de man zijn medische keuring achter de rug heeft, één der komende dagen. Toth (overleg) 27 aug 2014 00:30 (CEST)

  • Uitgevoerd Uitgevoerd - 3 dagen volledig beveiligd - Capaccio Capaccio overleg • 27 aug 2014 12:51 (CEST)

Stijn Helsen[bewerken]

Doorgaand vandalisme, graag een passende beveiliging. Vr groet Saschaporsche (overleg) 27 aug 2014 17:39 (CEST)

  • Steun Steun - Wou het net zelf gaan verzoeken. Heb het artikel de afgelopen dagen wel weer genoeg op mijn volglijst voorbij zien komen. EvilFreD (overleg) 27 aug 2014 17:44 (CEST)
    • Uitgevoerd Uitgevoerd - 1 dag semibeveiligd - Capaccio Capaccio overleg • 27 aug 2014 18:08 (CEST)