Wikipedia:Verzoekpagina voor moderatoren/RegBlok

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken


Gnome-compressed.svg Verzoekpagina voor (de)blokkades van geregistreerde gebruikers
Iedereen kan hier een (de)blokkeringsverzoek voor een geregistreerde gebruiker plaatsen. Probeer inhoudelijke conflicten niet via deze pagina te beslechten. Plaats nieuwe verzoeken onder kopje 1.1 of 1.2. Voorzie je verzoek van een duidelijke motivering met links naar relevante pagina's. Stel de betreffende gebruiker op een vriendelijke manier op de hoogte via zijn of haar overlegpagina.
Overzicht beheerpagina's
1rightarrow.png WP:VRB
1rightarrow.png WP:VP/RB
1rightarrow.png WP:REGBLOK
Beoordeling: Elk verzoek wordt geëvalueerd door een moderator, die kan beslissen om de gebruiker al dan niet te (de)blokkeren, of eventueel een andere in zijn/haar ogen gepaste actie te ondernemen. De behandelend moderator voegt zijn feedback en de gekozen maatregel toe en verplaatst het verzoek naar de afgehandelde verzoeken. Deze worden na een week in het archief geplaatst. (De)blokkades van geregistreerde gebruikers (met uitzondering van echte ingelogde vandalen, die voor onbepaalde tijd geblokkeerd worden) worden door de behandelend moderator op Wikipedia:Blokkeringsmeldingen gemeld.
Discussies: Omwille van de overzichtelijkheid wordt een eventuele discussie na het nemen van de beslissing verplaatst naar de overlegpagina.
Procedure: Volgens de richtlijnen wordt een ingelogde vandaal op dezelfde manier geblokkeerd als een anonieme vandaal. Voor een echte geregistreerde gebruiker moet er echter duidelijke steun voor de (de)blokkade zijn van de gemeenschap.
Structureel vandalisme: Bij vermoeden van structureel vandalisme kun je de checklijst raadplegen en hier bij het blokverzoek aanvullende informatie plaatsen.
Gelieve in je verzoek - niet in het kopje! - {{lg|Gebruikersnaam}} te plaatsen en te ondertekenen met 4 tildes (~~~~)!


Verzoeken[bewerken]

Nieuwe verzoeken[bewerken]

Nieuwe verzoeken ter beoordeling door meerdere moderatoren[bewerken]

Een verzoek dat veel discussie op zou kunnen roepen, of waarover een afhandelend moderator twijfelt, kan hier geplaatst worden. Het verzoek zal alhier in principe niet worden afgehandeld voordat minimaal vijf moderatoren hun visie hebben gegeven. Uiteraard wordt de inbreng van alle gebruikers meegewogen.

Afgehandelde verzoeken[bewerken]

Tonykapelaar[bewerken]

Tonykapelaar (overleg | bijdragen | bloks) - Ingelogde vd. ErikvanB (overleg) 23 mei 2015 05:37 (CEST)

Stennis9[bewerken]

Stennis9 (overleg | bijdragen | bloks) recent weer 2 gevallen van vandalisme. Het vandalisme is niet direct duidelijk. Er wordt op het eerste gezicht juiste info door een ingelogde gebruiker toegevoegd. Je moet er maar net achterkomen. Ik kwam hier een tijdje geleden bij toeval achter. Zie zijn overlegpagina. Graag blokkeren om verdere schade te voorkomen. Ursulbrun(overleg) 25 mei 2015 09:53 (CEST)

Landgoed duindigt[bewerken]

Landgoed duindigt (overleg | bijdragen | bloks) - OG+reclame - Kleuske (overleg) 26 mei 2015 13:57 (CEST)

  • Uitgevoerd Uitgevoerd - Bedankt voor de opmerkzaamheid en het melden Kleuske. Dqfn13 (overleg) 26 mei 2015 15:01 (CEST)

Oud-Beijerland[bewerken]

Op de bewerkingen door deze gebruiker heb ik niets aan te merken, maar Oud-Beijerland (overleg | bijdragen | bloks) lijkt mij een ongewenste gebruikersnaam. Hoe denken jullie daarover? Richard 26 mei 2015 15:30 (CEST)

Hier staat dat het mogelijk veroorzaken van verwarring reden kan zijn om de gebruikersnaam niet toe te staan. De verwarring zou kunnen bestaan uit het feit dat de indruk wordt gewekt dat de gebruiker uit naam van een organisatie (gemeente) schrijft. Of vanuit dorpsbelang, of de lokale handbalclub. Dat lijkt me reden om de naam af te raden. Atsje (overleg) 26 mei 2015 15:46 (CEST)
Uitgevoerd Uitgevoerd - Ik ben het ermee eens dat het verwarrend zou kunnen zijn. Daarom eerst maar even een vriendelijk verzoek op de OP. Ik zal de gebruikersnaam later buiten gebruik nemen. Sander1453 (overleg) 26 mei 2015 16:15 (CEST)

verzoek en discussie verplaatst naar overlegpagina

Nietdekoning[bewerken]

Discobar starlight[bewerken]

Discobar starlight (overleg | bijdragen | bloks) - reclame. Nietanoniem (overleg) 28 mei 2015 11:13 (CEST)

Pyjamamensen[bewerken]

Pyjamamensen (overleg | bijdragen | bloks) ingelogde vandaal. Nietanoniem (overleg) 28 mei 2015 12:55 (CEST)

Proffessor123[bewerken]

Professor123 (overleg | bijdragen | bloks) - Hoogstwaarschijnlijk een sokpop van Pyjama Handige Harrie (overleg) 28 mei 2015 12:56 (CEST)

Ikweethetnietmeer5S[bewerken]

Dikketieten69[bewerken]

Dikketieten69 (overleg | bijdragen | bloks) - Ingelogde vandaal. Tekstman (overleg) 28 mei 2015 15:13 (CEST)

    • Uitgevoerd Uitgevoerd was al drie dagen geleden en was gecombineerd geklier ingelogd en oningelogd. Account buiten gebruik gesteld en dossier geplaatst. Symbole-faune.png MoiraMoira Baseball (crop) transparent.png overleg 28 mei 2015 15:45 (CEST)