Wikipedia:Verzoekpagina voor moderatoren/Terugplaatsen

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Gtk-undo-ltr.svg Verzoekpagina voor terugplaatsingen van verwijderde artikelen
Klik hier om direct een verzoek tot terugplaatsing van een artikel te doen (verwijder geen tekst die er reeds staat!)
1rightarrow.png WP:VP/T
1rightarrow.png WP:TERUG
Wie van mening is dat een artikel of een afbeelding (dit geldt enkel voor afbeeldingen die vanaf juni 2006 verwijderd zijn) ten onrechte is verwijderd, kan hier een met redenen omkleed verzoek tot terugplaatsing doen. Een moderator kan dan indien nodig nadere toelichting geven en/of beslissen het artikel wel of niet terug te plaatsen. Een verzoek kan een week na afhandeling verwijderd worden, inclusief commentaren en overleg.
Wanneer een verzoek behandeld is, moet het onderaan het kopje Afgehandelde verzoeken worden geplaatst, zodat nieuwe verzoeken steeds gemakkelijk bovenaan te vinden zijn. Plaats uw nieuwe verzoek onderaan het kopje Nieuwe verzoeken, zodat de indiening chronologisch blijft.
Afgehandelde verzoeken worden na acht dagen automatisch gearchiveerd in het archief.
Gelieve te ondertekenen met vier tildes (~~~~)

Nieuwe verzoeken[bewerken]

Acantha (Studentenclub)[bewerken]

Acantha is wel degelijk een relevante club voor LGBT's en in het Gentse studentenleven. De club is aangesloten bij Cavaria vzw en Wel Jong Niet Hetero vzw, 2 grote LGBT-organisaties in Vlaanderen. De activiteiten bestaan uit studentikoze zaken (cantussen, kroegentocht...). Dankzij ons bestaan durven veel LGBT's wél bij een (vaak door een machocultuur beheerste) studentenclub komen. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 91.180.90.213 (overleg · bijdragen) 13 dec 2014 01:48‎


Afgehandelde verzoeken[bewerken]

kleefnotitie[bewerken]

Kleefnotitie is een goed nederlands woord. Weliswaar bestaat er al een pagina post-it maar die pagina zou gebanned moeten worden omdat het sluikreclame is. Ik stel voor om kleefnotitie te laten bestaan en post-it te verwijderen SkippyRippy (overleg) 13 dec 2014 18:56 (CET)

Wat je voorstelt is eigenlijk niet het terugplaatsen van een tekst, maar het hernoemen van een pagina. Daar is deze pagina niet voor bedoeld. Daarvoor is de pagina WP:AV, echter kan dit wel eens een controversiële hernoeming zijn en dan kan je beter eerst op Overleg:Post-it gaan kijken of er consensus is voor hernoeming. Mbch331 (Overleg) 13 dec 2014 19:16 (CET)
Royal Dutch Shell is ook sluikreclame. Het gaat hier om een product van 3M, en hoewel ik het taalpurisme (als ik het zo mag noemen) begrijp, lijkt me "kleefnotitie" een weinig ingeburgerd woord (optimistische Google-schatting: 165 resultaten). ErikvanB (overleg) 13 dec 2014 19:40 (CET)
Niet uitgevoerd Niet uitgevoerd - deze pagina is bedoeld om artikelen teruggeplaatst te krijgen. Een onderbouwing als dat post-it reclame zou zijn is daarmee onvoldoende. Post-it is bekender als product en is net als plexiglas, TomTom, Barbie, Lego en vele anderen een merknaam dat ondertussen als soortnaam gebruikt wordt. Toon eerst eens aan dat kleefnotitie ingeburgerd is. Dqfn13 (overleg) 16 dec 2014 09:26 (CET)