Zuzana Kamasova

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Werk aan de winkel Dit artikel staat op een nalooplijst. Als de inhoud op verifieerbaarheid gecontroleerd is, kan dit sjabloon verwijderd worden. Geef dat ook aan op de betreffende nalooplijst. Bekijk ook de bewerkingsgeschiedenis om te zien of anderen hier al aan gewerkt hebben.
Zuzana Kamasova
Deloitte Ladies Open 2013
Persoonlijke informatie
Nationaliteit Vlag van Slowakije Slowakije
Geboorteplaats Bratislava
Geboortedatum 14 mei 1978
Carrière
Sport Golf
Profdebuut 25 november 2004
Laatst bijgewerkt op: 22-5-2013
Portaal  Portaalicoon   Golf

Zuzana Kamasova (Bratislava, 14 mei 1978) is een Slowaakse golfprofessional.

Amateur[bewerken | brontekst bewerken]

Kamakova woonde als kind in Karlova Ves en ging naar school in Bratislava. Zij leerde haar talen door een semester in Engeland en in Zwitserland naar school te gaan, en studeerde aan de Florida Atlantic University voordat zij naar de University of North Carolina at Greensboro ging. Hoewel haar ouders en broers golf spelen begon Zuzana pas toen ze 19 jaar was. Ze speelde zeven jaar als amateur en won ieder jaar het Nationaal Kampioenschap. In 2002 werd zij achtste bij het Europees Dameskampioenschap.

Gewonnen[bewerken | brontekst bewerken]

  • Slowaaks Amateurkampioenschap 7x

Professional[bewerken | brontekst bewerken]

Op 25 november 2004 werd Kamasova professional. Ze heeft ruim veertig toernooien op de Ladies European Tour gespeeld. Haar beste resultaat was een negende plaats bij het Suzhou Taihu Ladies Open totdat zij in 2011 de Lalla Meryem Cup won.

Gewonnen[bewerken | brontekst bewerken]

Externe links[bewerken | brontekst bewerken]