Arno de Jong

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
(Doorverwezen vanaf Arno de jong)

Dit artikel komt mogelijk voor verwijdering in aanmerking.
Het overleg hierover wordt gevoerd op deze discussiepagina. Iedereen is welkom daaraan bij te dragen. Zie voor meer informatie: Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst.
Voel je vrij het artikel te bewerken. Haal de pagina echter niet leeg en verwijder deze boodschap niet voordat de discussie gesloten is.

De neutraliteit van dit artikel wordt betwijfeld.
Zie de bijbehorende overlegpagina voor meer informatie.

Arno de Jong is een Nederlandse marketing- en media-expert. Hij staat vooral bekend om zijn rol als Chief Marketing Officer (CMO) bij de Nederlandse Loterij, het grootste loterijbedrijf in Nederland. In deze positie heeft hij significant bijgedragen aan de modernisering en digitalisering van het bedrijf en heeft hij een breed scala aan marketingstrategieën en -campagnes geleid.

Voor zijn tijd bij de Nederlandse Loterij was Arno de Jong actief in verschillende leidinggevende posities binnen de Nederlandse media- en reclame-industrie, onder andere bij DPG en Eredivisie Live/Fox Sports. Zijn expertise op het gebied van marketing, communicatie en digitale transformatie heeft hem tot een prominente figuur in de Nederlandse zakelijke wereld gemaakt. Hij werd in 2020 benoemd tot Marketeer of the Year en voerde in 2022 de lijst aan van meest invloedrijke marketeers van Nederland. In 2021 was hjj Sponsor personality of the year.

Arno de jong is lid van het bestuur van de Bond van Adverteerders en voorzitter van Stichting Hartedroom.