Brontekst bekijken van Hoofdpagina

Naar navigatie springen Naar zoeken springen

U hebt geen toestemming om deze pagina te bewerken, want:

 • Uw IP-adres bevindt zich in een bereik dat is geblokkeerd op alle wiki's. De blokkade is uitgevoerd door Trijnstel (meta.wikimedia.org). De reden hiervoor is Open proxy: abused webhosting.
  • Start blokkade: 6 okt 2018 22:20
  • Blokkade vervalt op: 6 okt 2020 22:20
  U kunt contact op nemen met Trijnstel om de blokkade te bespreken. U kunt de functie "Deze gebruiker e-mailen" niet gebruiken tenzij er een geldig e-mailadres in uw voorkeuren is ingevuld en uw e-mailfuncties niet geblokkeerd zijn. Uw huidige IP-adres is 54.87.18.165 en het geblokkeerde bereik is 54.87.0.0/16. Vermeld de bovenstaande gegevens wanneer u hierop reageert.
 • Op deze pagina zijn bewerkingsbeperkingen van toepassing
  Indien u Wikipedia alleen wilt lezen, is dit van geen enkel belang. U heeft toegang tot al de aanwezige informatie.

  • Dit is een volledig beveiligde pagina. Deze pagina kan alleen door moderatoren van Wikipedia bewerkt worden.
 • Octagon-warning.svg U heeft geen bewerkingsrechten
  De opgegeven reden van uw blokkering luidt: Open proxy - Nadere informatie.

  Indien u enkel Wikipedia wenst te lezen is dit van geen enkel belang. U heeft toegang tot alle aanwezige informatie.

  U klikte op een link om een pagina op Wikipedia te bewerken, hetzij om de tekst daarvan aan te passen, hetzij om een nieuw artikel aan te maken. U kunt dit (op dit moment) niet doen omdat u geblokkeerd bent. Als u Wikipedia enkel wenst te lezen mist u niets.

  • Niet aangemelde gebruiker: indien u geen gebruik maakt van een gebruikersaccount en u krijgt deze melding, dan is uw externe IP-adres geblokkeerd. Een IP-adres is een nummer waarmee uw computer op het internet kan worden geïdentificeerd. Dat van u is 54.87.18.165. Als er problemen zijn met anonieme gebruikers, zoals in het geval van vandalisme, wordt daarvan soms het IP-adres geblokkeerd. Dit is niet noodzakelijkerwijs persoonlijk bedoeld. Veel mensen delen hun IP-adres met andere gebruikers. Dit is bijna zeker het geval indien u via een school of bedrijf met het internet bent verbonden. Ongewenste bewerkingen van iemand anders kunnen helaas de reden zijn dat u nu geen bewerkingsrechten heeft. Ook kan het zijn dat uw IP-adres is geblokkeerd omdat u via een mobiele internetverbinding bewerkingen in Wikipedia wilt uitvoeren. Mobiele netwerken wijzen dynamische IP-adressen toe die om beveiligingsredenen standaard zijn geblokkeerd voor anonieme bewerkingen.
   • Oplossing: sommige blokkeringen worden opgelegd voor een korte periode. Kijk in het logboek tot wanneer de blokkering loopt. U kunt daar ook zien welk type blokkering is opgelegd. Ziet u de vermelding alleen anoniemen staan, dan zult u wel bewerkingsrechten hebben indien u inlogt als een geregistreerde gebruiker. Ziet u ook de vermelding aanmaken account geblokkeerd, dan kunt u via uw huidige internetverbinding geen account aanmaken. Is deze laatste vermelding er echter niet, dan kunt u gewoon een gebruikersaccount aanmaken. Informatie over andere oplossingen vindt u op de pagina Oplossingen voor geblokkeerde gebruikers.
  • Geregistreerde gebruiker: uw gebruikersaccount kan geblokkeerd zijn. Als u niet weet waarom u geblokkeerd bent, kijk dan op uw overlegpagina. Mogelijk vindt u daar een toelichting. Ook kunt u tijdens een blokkade uw overlegpagina blijven bewerken en kunt u daar vragen stellen over de reden van de blokkade; tenzij u deze mogelijkheid expliciet is ontnomen.
  Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met het e-mailteam van de Nederlandstalige Wikipedia. Als u een geregistreerde gebruiker bent, vermeld dan ook een link naar uw gebruikerspagina.

U kunt de brontekst van deze pagina bekijken en kopiëren.

Op deze pagina gebruikte sjablonen:

Terug naar Hoofdpagina.