Alexandra Konstantinovna

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Geplaatst:
11-01-2021
Genomineerd: verbetering nodig   Verbetering gevraagd!

Ten minste een van de mensen die meewerken aan Wikipedia vindt dat deze pagina in deze vorm niet binnen de Wikipedia-encyclopedie past.
De hiervoor opgegeven reden is: Titelfout (namen verkeerd-om); opmaak niet in orde; externe links horen niet middenin de tekst maar in een infobox of onderaan in een apart kopje. De tekst is meer een recensie of katalogus-tekst dan een encyclopedisch artikel. Gezaghebbende externe bronnen ontbreken. Twijfel of alle plaatjes wel auteursrechtelijk zijn toegestaan (toestemming ontbreekt).

De pagina is daarom aangedragen op de beoordelingslijst. Daar is mogelijk ook een meer gedetailleerde reden voor de beoordelingsnominatie te vinden.

Help mee dit artikel te verbeteren, zodat het voldoet aan de conventies van Wikipedia.

Na plaatsing op de beoordelingslijst blijft dit artikel minstens twee weken staan, zodat eventuele bezwaren ingebracht kunnen worden. Als u het artikel zodanig kunt verbeteren dat daarmee de redenen voor verwijdering komen te vervallen, aarzel dan vooral niet om het te verbeteren. Vergeet niet om dit op de genoemde lijst te vermelden. Indien u van mening bent dat het artikel dusdanig is verbeterd en aangepast dat het wel binnen Wikipedia past, vraag dan op de lijst (of aan de nominator) of dit sjabloon verwijderd mag worden.

NB: deze melding dient te blijven staan tot de beoordelingsdiscussie afgesloten is.
Algemene informatie is te vinden op Wat Wikipedia niet is en de uitleg bij "te beoordelen pagina's".

(//)

Alexandra Konstantinovna (1 november 1980) is een Russisch beeldhouwster.

De Russische kunstenares Alexandra Konstantinovna heeft in Rusland, maar ook aan Academie Minerva in Groningen, gestudeerd. Haar werk bestaat uit figuratieve beelden in brons. Ze is gefascineerd door de mens met zijn emoties, zijn vallen en opstaan in alle mogelijke situaties en legt op deze manier de menselijke figuren vast in composities

Konstantinovna woont en werkt in Nederland. Haar werk is opgenomen in diverse particuliere collecties in Rusland en Europa.

Werken (selectie)[bewerken | brontekst bewerken]

Externe links[bewerken | brontekst bewerken]