Als je alles hebt gehad!

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Als je alles hebt gehad!
Genre Praatprogramma
Speelduur per afl. ± 50 minuten
Presentatie Paul de Leeuw
Marc-Marie Huijbregts
Land van oorsprong Vlag van Nederland Nederland
Taal Nederlands
Locatie Studio Artis in Amsterdam
Productie
Productiebedrijf MediaLane
Uitzendingen
Start 4 maart 2018
Einde 22 april 2018
Afleveringen 8
Seizoenen 1
Netwerk of omroep BNNVARA
Zender NPO 1
Portaal  Portaalicoon   Televisie

Als je alles hebt gehad! is een Nederlands televisieprogramma van BNNVARA dat op de zondagavond uitgezonden werd door NPO 1. De presentatie van het programma was in handen van Paul de Leeuw en Marc-Marie Huijbregts. Het programma werd live uitgezonden vanuit Studio Artis in Amsterdam.[1]

Format[bewerken | brontekst bewerken]

In het programma nemen presentatoren Paul de Leeuw en Marc-Marie Huijbregts live de week door. Naast het nieuws dat de heren bespreken komen er diverse minder bekende gasten in de studio langs die geïnterviewd worden en gevraagd wordt naar hoe zij de week hebben beleefd.

Achtergrond[bewerken | brontekst bewerken]

In februari 2018 werd bekend gemaakt dat Paul de Leeuw en Marc-Marie Huijbregts het programma zouden gaan presenteren.[2] Een maand later, op 4 maart 2018, werd de eerste aflevering live uitgezonden. De eerste aflevering werd bekeken door 991.000 kijkers en sloot daarmee de top 9 af van best bekeken programma's van die avond.[3] De kijkcijfers van de tweede aflevering daalde ligt maar was alsnog goed voor 927.000 kijkers.[4] Echter naarmate de afleveringen volgde kreeg het programma kritiek van recensenten en daalde de kijkcijfers[5], zo werd de zesde aflevering op 8 april 2018 nog maar door 558.000 kijkers bekeken.[6] Het seizoen sloot op 22 april 2018 af met 688.000 kijkers.