Anoûl Hendriks

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Geplaatst:
24-11-2022
Genomineerd: hoort dit thuis in de encyclopedie?   Past dit onderwerp in Wikipedia?

Ten minste een van de mensen die meewerken aan Wikipedia vindt dat het onderwerp van dit artikel niet past in deze encyclopedie, en stelt daarom voor het artikel te laten verwijderen.
De hiervoor opgegeven reden is: Er is meerdere keren een poging ondernomen een lemma over Hendriks te schrijven en de vorige versie is niet zo lang geleden nog beoordeeld. Dat de radio-dj in wat branchespecifieke bronnen wordt genoemd vanwege programmeringswijzigingen is niet zo vreemd, maar daaruit blijkt wat mij betreft onvoldoende encyclopedische relevantie.

De pagina is daarom aangedragen op de beoordelingslijst. Daar is mogelijk ook een meer gedetailleerde reden voor de beoordelingsnominatie te vinden.

Na plaatsing op de beoordelingslijst blijft dit artikel minstens twee weken staan, zodat eventuele bezwaren ingebracht kunnen worden. Mogelijk is het onderwerp wel relevant maar blijkt dit onvoldoende uit de inhoud van het artikel, bijvoorbeeld door een gebrek aan referenties naar gezaghebbende bronnen. Als u het artikel zodanig kunt verbeteren dat daarmee de redenen voor verwijdering komen te vervallen, aarzel dan vooral niet om het te verbeteren. Vergeet niet om dit op de genoemde lijst te vermelden.

Indien u van mening bent dat het artikel dusdanig is verbeterd en aangepast dat het wel binnen Wikipedia past, vraag dan op de lijst (of aan de nominator) of dit sjabloon verwijderd mag worden.

NB: deze melding dient te blijven staan tot de beoordelingsdiscussie afgesloten is.
Algemene informatie is te vinden op Wat Wikipedia niet is, Relevantie en de uitleg bij "te beoordelen pagina's".

(//)

Anoûl Hendriks
Anoûl Hendriks (2014).
Geboren 11 juni 1996
Land Vlag van Nederland Nederland
Beroep radio-dj
Jaren actief 2015-heden
Portaal  Portaalicoon   Media

Anoûl Pepijn Hendriks (Nijmegen, 11 juni 1996[bron?]) is een Nederlands radio-dj.

Loopbaan[bewerken | brontekst bewerken]

Anoûl Hendriks werd geboren in Nijmegen, waar hij de opleiding Media Design volgde. Hij maakte zijn debuut op de landelijke radio bij 3FM, waar hij vanaf april 2016 een wekelijks nachtprogramma tussen 2.00 en 4.00 uur presenteerde.[1] Een jaar later vertrok hij weer bij de jongerenzender. Hendriks ging in het najaar van 2017 aan de slag bij Radio 538, waar hij eveneens in de nacht te horen was.[2] Vanaf de zomer van 2017 is hij te horen op SLAM!, waar hij het weekend van 12.00 tot 15.00 uur zijn eigen programma presenteerde. In april 2020 schoof Hendriks door naar de dagprogrammering van SLAM!.[3] Bij de jongerenzender is hij tussen 16.00 en 19.00 uur te horen.[4][5]