Antonio Bernocchi

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Geplaatst:
16-04-2018
Genomineerd: verbetering nodig   Verbetering gevraagd!

Ten minste een van de mensen die meewerken aan Wikipedia vindt dat deze pagina in deze vorm niet binnen de Wikipedia-encyclopedie past.
De hiervoor opgegeven reden is: In deze vorm wordt niet duidelijk wat de relevantie is van deze persoon (gezien de EN-wiki is het wel relevant, maar daar komt het veel duidelijker naar voren).

De pagina is daarom aangedragen op de beoordelingslijst. Daar is mogelijk ook een meer gedetailleerde reden voor de beoordelingsnominatie te vinden.

Help mee dit artikel te verbeteren, zodat het voldoet aan de conventies van Wikipedia.

Na plaatsing op de beoordelingslijst blijft dit artikel minstens twee weken staan, zodat eventuele bezwaren ingebracht kunnen worden. Als u het artikel zodanig kunt verbeteren dat daarmee de redenen voor verwijdering komen te vervallen, aarzel dan vooral niet om het te verbeteren. Vergeet niet om dit op de genoemde lijst te vermelden. Indien u van mening bent dat het artikel dusdanig is verbeterd en aangepast dat het wel binnen Wikipedia past, vraag dan op de lijst (of aan de nominator) of dit sjabloon verwijderd mag worden.

NB: deze melding dient te blijven staan tot de beoordelingsdiscussie afgesloten is.
Algemene informatie is te vinden op Wat Wikipedia niet is en de uitleg bij "te beoordelen pagina's".

(//)

Antonio Bernocchi (1859-1930) is de oprichter van het Huis van Bernocchi en zoon van een Italiaans groothandelaar.

Verloop[bewerken]

Antonio Bernocchi start het Huis van Bernocchi in 1906 in Legnano. De winkel was oorspronkelijk bedoeld als klein winkeltje voor leer en stoffen, een oude kleermakerswinkel voor Europese edelen actief sinds 1818.

Externe link[bewerken]