Bestand:Arms Rotterdam.jpg

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Arms_Rotterdam.jpg(366 × 262 pixels, bestandsgrootte: 34 kB, MIME-type: image/jpeg)

Commons-logo.svg

Beschrijving

English: Image shows: the arms of the Dutch municipality of Rotterdam - Source: the Dutch wikipedia. - not copyrighted

Licentie

Green copyright.svg
Wapen van een Nederlands overheidslichaam

Deze afbeelding is een wapen van een (voormalig) Nederlands overheidslichaam; zoals een gemeente, provincie, waterschap of bisdom. Deze wapens staan geregistreerd in het officiële register van de Hoge Raad van Adel [1], en was/wordt gebruikt door het desbetreffende overheidlichaam aan wie het wapen per Koninklijk Besluit is verleend. Het is iedereen toegestaan een afbeelding van het wapen te gebruiken, zolang aan enkele voorwaarden is voldaan, zie de Ministeriële circulaire memo MinBiZa (Dutch).

Volgens de Nederlandse wetgeving het gebruik van een wapen is dus vrij toegestaan en daarom in het publiek Domein. Iedereen kan een wapen tekenen (op papier of electronisch) in zijn/haar eigen stijl gebaseerd op de beschrijving van het Koninklijk Besluit. Een dergelijk wapen geldt als het wapen van het overheidslichaam en kan ook zo genoemd worden binnen de restricties van bovenstaande circulaire. Echter, op iedere afzonderlijke tekening ligt auteursrecht van de maker van die tekening. Gebruik van een dergelijke tekening vereist dus toestemming van de rechthebbende; de tekenaar, niet het overheidslichaam.

Deutsch | English | Nederlands | +/−

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie7 aug 2007 18:25Miniatuurafbeelding voor de versie van 7 aug 2007 om 18:25366 × 262 (34 kB)P199Retouched
17 sep 2005 16:30Miniatuurafbeelding voor de versie van 17 sep 2005 om 16:30366 × 262 (33 kB)JörgenMoorlagImage shows: the arms of the Dutch municipality of Rotterdam - Source: the Dutch wikipedia. - not copyrighted

Meer dan 100 pagina's gebruiken dit bestand. De volgende lijst geeft alleen de eerste 100 pagina's weer die dit bestand gebruiken. Er is ook een volledige lijst beschikbaar.

Globaal bestandsgebruik

De volgende andere wiki's gebruiken dit bestand: