Bestand:Banshee AlbumPic.png

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Oorspronkelijk bestand(1.039 × 742 pixels, bestandsgrootte: 221 kB, MIME-type: image/png)


Beschrijving

Beschrijving
English: Library interface for MIT licensed Banshee, Category:Linux software
Datum original upload date 2007-01-13
Bron Verplaatst vanaf en.wikipedia naar Commons door IngerAlHaosului met behulp van CommonsHelper.
Auteur De originele uploader was Senori op de Engelstalige Wikipedia
Toestemming
(Hergebruik van dit bestand)
Dit bestand is gelicentieerd onder de Expat Licentie, soms ook bekend als de MIT Licentie:

Copyright © Auteur

Hierbij wordt toestemming verleend, kosteloos, aan iedereen, die een exemplaar van deze software en bijbehorende documentatiebestanden (de "Software") verkrijgt, de Software te verspreiden zonder beperking, inclusief zonder de beperking het recht te hebben om te gebruiken, kopiëren, wijzigen, samen te voegen, publiceren, distribueren, in sublicentie te geven, en / of van kopieën van de Software te verkopen, en aan personen toe te staan aan wie de Software is ingericht om dit te doen, onderworpen aan de volgende voorwaarden:

De bovenstaande auteursrechtenvermelding en deze toestemming moet opgenomen worden in alle kopieën of substantiële delen van de Software.

De Software wordt geleverd "zoals deze is", zonder enige vorm van garantie, expliciet of impliciet, met inbegrip van maar niet beperkt tot de garanties van verkoopbaarheid, geschiktheid voor een bepaald doel en onschendbaarheid. In geen geval zullen de auteurs of auteursrechtenhouders aansprakelijk worden gesteld voor enige claim, schade of andere aansprakelijkheid, hetzij in een contractuele handeling, onrechtmatige daad of anderszins, voortvloeiend uit, uit of in verband met de Software of het gebruik of andere transacties in de software.


Aan de uploader: De MIT License heeft verschillende versies, je wilt mogelijk een meer preciezere licentie specificeren. Klik {{MIT}} om de details te zien.

Opgelet: een of meerdere elementen in deze afbeelding zijn auteursrechtelijk beschermd

Een of meerdere elementen in deze afbeelding (album art) zijn auteursrechtelijk beschermd, maar worden beschouwd als de minimis in dit werk. Afgeleide werken van deze afbeelding die meer focussen op die beschermde elementen vallen mogelijks niet onder de minimis en kunnen dus het auteursrecht schenden. Als u de afbeelding zou bijsnijden, moet u eerst verifiëren of de bijgesneden afbeelding geen auteursrechten schendt.

Dit informatiesjabloon is toegevoegd omdat this screenshot is to illustrate the Banshee media player. The non-free subjects are identifiable and essential to this screenshot, but low resolution with insufficient detail..

Oorspronkelijk uploadlogboek

De oorspronkelijke beschrijving van deze afbeelding stond hier. Alle volgende gebruikersnamen verwijzen naar en.wikipedia.
  • 2007-01-13 21:02 Tene 1039×742× (226813 bytes) Optimised compression
  • 2006-06-20 19:09 Kurros 1039×742× (277093 bytes) {{Free screenshot}}
  • 2006-03-31 06:03 Senori 800×630× (208753 bytes) Taken from the Banshee website; the player is under the MIT license so I can only assume they won't mind. ;)

Bijschriften

Beschrijf in één regel wat dit bestand voorstelt

Items getoond in dit bestand

beeldt af

image/png

fe3faa99b4599cce0d227930dacd527a2d3c9641

226.813 byte

742 pixel

1.039 pixel

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie19 jan 2010 15:23Miniatuurafbeelding voor de versie van 19 jan 2010 15:231.039 × 742 (221 kB)File Upload Bot (Magnus Manske) {{BotMoveToCommons|en.wikipedia|year={{subst:CURRENTYEAR}}|month={{subst:CURRENTMONTHNAME}}|day={{subst:CURRENTDAY}}}} {{Information |Description={{en|Library interface for MIT licensed Banshee License

Dit bestand wordt op de volgende pagina gebruikt:

Globaal bestandsgebruik

De volgende andere wiki's gebruiken dit bestand: