Bestand:Beeldhouwer Mari Andriessen 80 jaar.ogv

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Beeldhouwer_Mari_Andriessen_80_jaar.ogv(Ogg gemultiplexed geluids/videobestand, Theora/Vorbis, lengte 1 min 42 s, 352×288 pixels, 1,21 Mbps totaal, bestandsgrootte: 14,75 MB)


Beschrijving

Beschrijving
Nederlands: Ter ere van de tachtigste verjaardag van beeldhouwer Mari Andriessen is in het Frans Halsmuseum in Haarlem een ere-tentoonstelling ingericht. Op de tentoonstelling is een duidelijk beeld te zien van het oeuvre van Andriessen, die in het naoorlogse Nederland de naam gekregen heeft van 'beeldhouwer van het verzet'. SHOTS: diverse beeldhouwwerken van Andriessen: monument 'Man voor vuurpeloton' in Haarlemmerhout, 'Erik' gebaseerd op het gelijknamige boek van Godfried Bomans en een beeld van twee gezusters dat geïnspecteerd wordt door Andriessen (met pet en pijp); Andriessen draagt stuk steen vanuit zijn tuin naar atelier; int. atelier; Andriessen in atelier aan het werk; diverse van door Andriessen gemaakte beelden; diverse van de ere-tentoonstelling, o.a. bronzen afgietsel van het verzetsmonument voor Enschede en zijn eerste beeldje 'De zaaier'; Andriessen poseert naast een beeldje van zichzelf. STEMFRAGMENT van Andriessen over zijn werk.
Datum
Bron OpenBeelden
Auteur Polygoon Hollands Nieuws

Licentie

w:nl:Creative Commons
naamsvermelding Gelijk delen
Dit bestand is gelicenseerd onder de Creative Commons-licentie Naamsvermelding-Gelijk delen 3.0 Nederland
De gebruiker mag:
  • Delen – het werk kopiëren, verspreiden en doorgeven
  • Remixen – afgeleide werken maken
Onder de volgende voorwaarden:
  • naamsvermelding – U moet op een gepaste manier aan naamsvermelding doen, een link naar de licentie geven, en aangeven of er wijzigingen in het werk zijn aangebracht. U mag dit op elke redelijke manier doen, maar niet zodanig dat de indruk wordt gewekt dat de licentiegever instemt met uw werk of uw gebruik van zijn werk.
  • Gelijk delen – Als u het werk heeft geremixt, veranderd, of erop heeft voortgebouwd, moet u het gewijzigde materiaal verspreiden onder dezelfde licentie als het oorspronkelijke werk, of een daarmee compatibele licentie.

Bijschriften

Beschrijf in één regel wat dit bestand voorstelt

application/ogg

2f34df2c9b68991a0047e96048fafdf869bba6d7

15.469.648 byte

101,88 seconde

288 pixel

352 pixel

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie1 aug 2010 16:281 min 42 s, 352 × 288 (14,75 MB)Clausule{{Information |Description={{nl|1=Ter ere van de tachtigste verjaardag van beeldhouwer Mari Andriessen is in het Frans Halsmuseum in Haarlem een ere-tentoonstelling ingericht. Op de tentoonstelling is een duidelijk beeld te zien van het oeuvre van Andries

Dit bestand wordt op de volgende pagina gebruikt:

Globaal bestandsgebruik

De volgende andere wiki's gebruiken dit bestand:

Metadata