Bestand:Bruges basilica Philip of Flanders.JPG

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Oorspronkelijk bestand(2.736 × 3.648 pixels, bestandsgrootte: 2,67 MB, MIME-type: image/jpeg)


Beschrijving

Beschrijving
English: Guilded statue of Philip I, Count of Flanders on the façade of the Basilica of the Holy Blood in Bruges, Belgium.
Nederlands: Verguld standbeeld van Filips van de Elzas, graaf van Vlaanderen, aan de muur van Basiliek van het Heilig Bloed in Brugge.
Datum
Bron Eigen werk
Auteur Ad Meskens
Toestemming
(Hergebruik van dit bestand)

U kan deze foto voor elk doel gebruiken op voorwaarde dat u de maker er van, Ad Meskens, erkent door een duidelijke vermelding.

Voorbeeld: © Ad Meskens / Wikimedia Commons

Als u deze foto buiten Wikimedia gebruikt wordt een berichtje of een exemplaar ten zeerste op prijs gesteld.

Dit bestand is geen publiek domein. Een verklaring als "Van Wikimedia Commons" of vergelijkbaar is op zichzelf niet voldoende. Als u niet wil voorzien in een duidelijke naamsvermelding van de auteur dan leeft u de regels van de licentie niet na en mag u dit bestand niet gebruiken. Als u niet in staat bent of onwillend om te voorzien in naamsvermelding dan moet u contact opnemen met Ad Meskens om over een andere licentie te onderhandelen.

Dit bestand is vrijgegegeven onder een licentie die incompatibel is met Facebook. Het is niet toegestaan dit bestand op Facebook te gebruiken.

Cameralocatie51° 12′ 29,96″ NB, 3° 13′ 36,03″ OL Kartographer map based on OpenStreetMap.Deze en andere afbeeldingen in: OpenStreetMapinfo

Licentie

Ik, de auteursrechthebbende van dit werk, maak het hierbij onder de volgende licenties beschikbaar:
w:nl:Creative Commons
naamsvermelding Gelijk delen
Dit bestand is gelicenseerd onder de Creative Commons-licentie Naamsvermelding-Gelijk delen 3.0 Unported
De gebruiker mag:
  • Delen – het werk kopiëren, verspreiden en doorgeven
  • Remixen – afgeleide werken maken
Onder de volgende voorwaarden:
  • naamsvermelding – U moet op een gepaste manier aan naamsvermelding doen, een link naar de licentie geven, en aangeven of er wijzigingen in het werk zijn aangebracht. U mag dit op elke redelijke manier doen, maar niet zodanig dat de indruk wordt gewekt dat de licentiegever instemt met uw werk of uw gebruik van zijn werk.
  • Gelijk delen – Als u het werk heeft geremixt, veranderd, of erop heeft voortgebouwd, moet u het gewijzigde materiaal verspreiden onder dezelfde licentie als het oorspronkelijke werk, of een daarmee compatibele licentie.
GNU head Toestemming wordt verleend voor het kopiëren, verspreiden en/of wijzigen van dit document onder de voorwaarden van de GNU-licentie voor vrije documentatie, versie 1.2 of enige latere versie als gepubliceerd door de Free Software Foundation; zonder Invariant Sections, zonder Front-Cover Texts, en zonder Back-Cover Texts. Een kopie van de licentie is opgenomen in de sectie GNU-licentie voor vrije documentatie.
U mag zelf één van de licenties kiezen.

Bijschriften

Beschrijf in één regel wat dit bestand voorstelt

Items getoond in dit bestand

beeldt af

51°12'29.959"N, 3°13'36.030"E

image/jpeg

7c0fa87ce8821e25a1d52fdae7370e5f460a61b1

2.801.169 byte

3.648 pixel

2.736 pixel

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie30 dec 2012 21:48Miniatuurafbeelding voor de versie van 30 dec 2012 21:482.736 × 3.648 (2,67 MB)Ad Meskens{{Information |Description ={{en|1=Guilded statue of Philip I, Count of Flanders on the façade of the Basilica of the Holy Blood in Bruges, Belgium.}} {{nl|1=Verguld standbeeld ...

Globaal bestandsgebruik

De volgende andere wiki's gebruiken dit bestand:

Metadata