Bestand:Chopin 1846 daguerreotype.JPG

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Oorspronkelijk bestand(493 × 604 pixels, bestandsgrootte: 42 kB, MIME-type: image/jpeg)

Commons-logo.svg

Beschrijving

Beschrijving

Frédéric Chopin 1846 or 1847 daguerreotype

Datum 1846/47
Bron Fryderyk Chopin Society, Warsaw, as reproduced at http://jackgibbons.blogspot.com/2010/03/chopins-photograph.html
Auteur Onbekend
Toestemming
(Hergebruik van dit bestand)

public domain

Licentie

Public domain
Deze afbeelding (of ander mediabestand) bevindt zich in het publiek domein omdat de auteursrechten verlopen zijn en de auteur anoniem is.
Dit heeft betrekking op de Europese Unie en die landen die een auteursrechtentermijn hebben van 70 jaar nadat het werk openbaar werd gemaakt en de auteur diens identiteit nooit geopenbaard heeft.
Belangrijk: Vermeld altijd voor zover mogelijk waar de afbeelding vandaan komt, en verzeker u ervan dat de auteur nooit het auteurschap heeft opgeëist.
Flag of Europe
Warning sign
Noot: In Duitsland en mogelijk in andere landen zijn bepaalde anonieme werken die voor 1 juli 1995 gepubliceerd zijn, auteursrechtelijk beschermd tot 70 jaar na de dood van de auteur. Zie Aktuelle Rechtslage in Deutschland, laatste paragraaf. Gebruik dit sjabloon niet indien de auteur zich publiekelijk geïdentificeerd heeft. Indien het werk anoniem of pseudo-anoniem is (bijvoorbeeld alleen gepubliceerd onder de naam van een bedrijf of organisatie), gebruik dan dit sjabloon alleen voor afbeeldingen die meer dan 70 jaar geleden gepubliceerd zijn. Overweeg voor een werk dat in het Verenigd Koninkrijk openbaar werd gemaakt, het Template:PD-UK-unknown te gebruiken in plaats van dit sjabloon.
Public domain
Dit werk is voor het eerst gepubliceerd vóór 1 januari 1924 en kan worden beschouwd als anoniem of pseudoanoniem, op grond van het onbekend zijn van het auteurschap. Het bevindt zich in het publiek domein in de Verenigde Staten, alsmede de landen en gebieden waar de auteursrechtelijke voorwaarden voor anonieme of pseudoanonieme werken 95 jaar of minder zijn sinds hun publicatie.

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie3 mrt 2010 02:26Miniatuurafbeelding voor de versie van 3 mrt 2010 om 02:26493 × 604 (42 kB)JackGibbonsPianist{{Information |Description=Frédéric Chopin 1846 or 1847 daguerreotype (photographer unknown) |Source={{own}} |Date=2 March 2010 |Author= JackGibbonsPianist |Permission=public domain |other_versions= }}

Globaal bestandsgebruik

De volgende andere wiki's gebruiken dit bestand: