Bestand:Den Haag wapen zonder schildhouders.svg

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Oorspronkelijk bestand(SVG-bestand, nominaal 538 × 538 pixels, bestandsgrootte: 95 kB)

Commons-logo.svg

Beschrijving

Beschrijving
English: Coat of arms of the Dutch municipality of Den Haag, South Holland. In this version the heraldic supporters are omitted.
Datum
Bron File:Den Haag wapen.svg
Auteur User:Arch
image extraction process Dit bestand is geëxtraheerd uit een ander bestand: Den Haag wapen.svg
original file

Licentie

Green copyright.svg
Wapen van een Nederlands overheidslichaam

Deze afbeelding is een wapen van een (voormalig) Nederlands overheidslichaam; zoals een gemeente, provincie, waterschap of bisdom. Deze wapens staan geregistreerd in het officiële register van de Hoge Raad van Adel [1], en was/wordt gebruikt door het desbetreffende overheidlichaam aan wie het wapen per Koninklijk Besluit is verleend. Het is iedereen toegestaan een afbeelding van het wapen te gebruiken, zolang aan enkele voorwaarden is voldaan, zie de Ministeriële circulaire memo MinBiZa (Dutch).

Volgens de Nederlandse wetgeving het gebruik van een wapen is dus vrij toegestaan en daarom in het publiek Domein. Iedereen kan een wapen tekenen (op papier of electronisch) in zijn/haar eigen stijl gebaseerd op de beschrijving van het Koninklijk Besluit. Een dergelijk wapen geldt als het wapen van het overheidslichaam en kan ook zo genoemd worden binnen de restricties van bovenstaande circulaire. Echter, op iedere afzonderlijke tekening ligt auteursrecht van de maker van die tekening. Gebruik van een dergelijke tekening vereist dus toestemming van de rechthebbende; de tekenaar, niet het overheidslichaam.

Deutsch | English | Nederlands | +/−

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie7 jul 2017 22:22Miniatuurafbeelding voor de versie van 7 jul 2017 om 22:22538 × 538 (95 kB)OSevenoUpdated version, same source
7 jul 2017 22:07Miniatuurafbeelding voor de versie van 7 jul 2017 om 22:07615 × 584 (100 kB)OSevenoUser created page with UploadWizard

Metadata