Bestand:Erste Fahrt.gif

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Erste_Fahrt.gif(600 × 112 pixels, bestandsgrootte: 30 kB, MIME-type: image/gif)

Commons-logo.svg

Beschrijving
Deutsch: Erste Fahrt der S&DR Zeitgenössische Darstellung von ca. 1826 gemeinfrei
Datum (originele uploaddatum)
Bron Verplaatst vanaf de.wikipedia naar Commons door Ireas met behulp van CommonsHelper.
Auteur De originele uploader was WHell op de Duitstalige Wikipedia

Licentie

Public domain

Dit werk bevindt zich in het publiek domein in landen en gebieden waar de auteursrechttermijn het leven van de auteur plus 70 jaar of minder is.


Dialog-warning.svg Je dient ook een Amerikaans publiek domein-tag in te voegen om aan te geven waarom dit werk zich in het publiek domein bevindt in de Verenigde Staten. Merk op dat enkele landen een auteursrechtentermijn hebben die langer is dan 70 jaar: Mexico heeft een termijn van 100 jaar, Jamaica 95 jaar, Colombia 80 jaar, en Guatemala en Samoa 75 jaar. Deze afbeelding kan mogelijk zich niet in het publiek domein bevinden in deze landen, die bovendien niet de regel van de kortere termijn hanteren. Ivoorkust heeft een algemene auteursrechtentermijn van 99 jaar en Honduras 75 jaar, maar zij hanteren wel de regel van de kortere termijn. Auteursrechten kunnen langer berusten op werken gemaakt door Fransen die voor Frankrijk stierven in de Tweede Wereldoorlog (meer informatie), Russen die dienden aan het oostfront van de Tweede Wereldoorlog (bekend als de Grote Patriottische Oorlog in Rusland) en postuum gerehabiliteerde Russen (meer informatie).

Oorspronkelijk uploadlogboek

De oorspronkelijke beschrijving van deze afbeelding stond hier. Alle volgende gebruikersnamen verwijzen naar de.wikipedia.
  • 2005-04-25 07:26 WHell 600×112× (30854 bytes) Erste Fahrt der S&DR

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie29 sep 2010 03:46Miniatuurafbeelding voor de versie van 29 sep 2010 om 03:46600 × 112 (30 kB)File Upload Bot (Magnus Manske) {{BotMoveToCommons|de.wikipedia|year={{subst:CURRENTYEAR}}|month={{subst:CURRENTMONTHNAME}}|day={{subst:CURRENTDAY}}}} {{Information |Description={{de|Erste Fahrt der S&DR Zeitgenössische Darstellung von ca. 1826 gemeinfrei}} |Source=Transferred from

Dit bestand wordt op de volgende pagina gebruikt:

Globaal bestandsgebruik

De volgende andere wiki's gebruiken dit bestand: