Bestand:Example-retouch-1.jpg

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Example-retouch-1.jpg(183 × 197 pixels, bestandsgrootte: 6 kB, MIME-type: image/jpeg)

Commons-logo.svg

Beschrijving

Beschrijving
Nederlands: Voorbeeld van retoucheren. Afbeelding is een detail van File:Paleis op de dam 1900.jpg, wat een public domain foto is van het Library of Congress http://hdl.loc.gov/loc.pnp/cph.3g02127.
Datum
Bron
Auteur
Andere versies
Example-retouch-2.jpg

Licentie

Public domain

Dit werk bevindt zich in het publiek domein in landen en gebieden waar de auteursrechttermijn het leven van de auteur plus 70 jaar of minder is.


Dialog-warning.svg Je dient ook een Amerikaans publiek domein-tag in te voegen om aan te geven waarom dit werk zich in het publiek domein bevindt in de Verenigde Staten. Merk op dat enkele landen een auteursrechtentermijn hebben die langer is dan 70 jaar: Mexico heeft een termijn van 100 jaar, Jamaica 95 jaar, Colombia 80 jaar, en Guatemala en Samoa 75 jaar. Deze afbeelding kan mogelijk zich niet in het publiek domein bevinden in deze landen, die bovendien niet de regel van de kortere termijn hanteren. Ivoorkust heeft een algemene auteursrechtentermijn van 99 jaar en Honduras 75 jaar, maar zij hanteren wel de regel van de kortere termijn. Auteursrechten kunnen langer berusten op werken gemaakt door Fransen die voor Frankrijk stierven in de Tweede Wereldoorlog (meer informatie), Russen die dienden aan het oostfront van de Tweede Wereldoorlog (bekend als de Grote Patriottische Oorlog in Rusland) en postuum gerehabiliteerde Russen (meer informatie).

Oorspronkelijk uploadlogboek

De oorspronkelijke beschrijving van deze afbeelding stond hier. Alle volgende gebruikersnamen verwijzen naar nl.wikipedia.
  • 2004-12-07 13:35 BenTheWikiMan 183×197× (5786 bytes) Voorbeeld van retoucheren. Afbeelding is een detail van [[:Afbeelding:Paleis-op-de-dam-1900.jpg]], wat een public domain foto is van het Library of Congress http://hdl.loc.gov/loc.pnp/cph.3g02127.

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie11 dec 2009 02:13Miniatuurafbeelding voor de versie van 11 dec 2009 om 02:13183 × 197 (6 kB)File Upload Bot (Magnus Manske) {{BotMoveToCommons|nl.wikipedia|year={{subst:CURRENTYEAR}}|month={{subst:CURRENTMONTHNAME}}|day={{subst:CURRENTDAY}}}} {{Information |Description={{nl|Voorbeeld van retoucheren. Afbeelding is een detail van [[:nl::File:Paleis op de dam 1900.jpg|]], wat e

Dit bestand wordt op de volgende pagina gebruikt: