Bestand:Example-saturation-2.jpg

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Example-saturation-2.jpg(200 × 267 pixels, bestandsgrootte: 13 kB, MIME-type: image/jpeg)

Commons-logo.svg

Beschrijving

Beschrijving
Nederlands: Voorbeeld van kleurverzadiging.
Datum (originele uploaddatum)
Bron Dit bestand is afgeleid van: Aster-duin-01.jpg
Auteur
Andere versies

File:Example-saturation-1.jpg

Licentie

GNU head Toestemming wordt verleend voor het kopiëren, verspreiden en/of wijzigen van dit document onder de voorwaarden van de GNU-licentie voor vrije documentatie, versie 1.2 of enige latere versie als gepubliceerd door de Free Software Foundation; zonder Invariant Sections, zonder Front-Cover Texts, en zonder Back-Cover Texts. Een kopie van de licentie is opgenomen in de sectie GNU-licentie voor vrije documentatie.
w:nl:Creative Commons
Naamsvermelding Gelijk delen
Dit bestand is gelicenseerd onder de Creative Commons-licentie Naamsvermelding-Gelijk delen 3.0 Unported
De gebruiker mag:
  • Delen – het werk kopiëren, verspreiden en doorgeven
  • Remixen – afgeleide werken maken
Onder de volgende voorwaarden:
  • Naamsvermelding – De gebruiker dient bij het werk de door de maker of de licentiegever opgegeven naam te vermelden (maar niet zodanig dat de indruk gewekt wordt dat zij daarmee instemmen met uw werk of uw gebruik van het werk).
  • Gelijk delen – Indien de gebruiker het werk bewerkt kan het daaruit ontstane werk uitsluitend worden verspreid krachtens dezelfde licentie als de onderhavige licentie, een gelijksoortige of een compatible licentie.
Deze licentietag is toegevoegd aan dit bestand in verband met de GFDL licentie-update.

Oorspronkelijk uploadlogboek

De oorspronkelijke beschrijving van deze afbeelding stond hier. Alle volgende gebruikersnamen verwijzen naar nl.wikipedia.
  • 2005-01-14 15:30 BenTheWikiMan 200×267×??? (13109 bytes) Voorbeeld van kleurverzadiging. Zie ook [[:Example-saturation-1.jpg]]. Verkleind en aangepaste afbeelding van origineel: [[:Afbeelding:Aster-duin-01.jpg]] , een eigen foto van gebruiker Svdmolen, upload op 17 sep 2004 21:50. Originieel is GFDL, daarom dit

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie21 sep 2008 13:00Miniatuurafbeelding voor de versie van 21 sep 2008 om 13:00200 × 267 (13 kB)BotMultichill {{BotMoveToCommons|nl.wikipedia}} {{Information |Description={{nl|Voorbeeld van kleurverzadiging. Zie ook [[:nl::Afbeelding:Example-saturation-1.jpg]]. Verkleind en aangepaste afbeelding van origineel: [[:nl::Afbeelding:Aster-duin-01.jpg]] , een eige

Dit bestand wordt op de volgende pagina gebruikt: