Bestand:F-4 3-view.jpg

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

F-4_3-view.jpg(340 × 203 pixels, bestandsgrootte: 11 kB, MIME-type: image/jpeg)

Commons-logo.svg

Converted to SVG.svg
Deze technologieafbeelding zou opnieuw moeten worden aangemaakt als een SVG-bestand door vectorafbeeldingen te gebruiken. Dit heeft een aantal voordelen; zie Commons:Media for cleanup voor meer informatie. Als er een SVG-formaat van deze afbeelding bestaat, dan deze graag uploaden. Nadat u dit heeft gedaan, gelieve dit sjabloon te vervangen door het sjabloon {{vector version available|nieuwe bestandsnaam.svg}} op deze afbeeldingspagina.

Beschrijving

Beschrijving
English: 3-side view of an McDonnell F-4C Phantom II fighter. The U.S. Navy F-4B/N was similar, as was the F-4D - although the infrared seeker under the radar radome is too small for the F-4B/C/D/N. The F-4J/S was also similar, only without the IR-seeker.
Datum Datum onbekend
Unknown date
Bron U.S. Air Force Air Force Link gallery
Auteur USAF

Licentie

Public domain
Dit bestand bevindt zich in het publiek domein, omdat het gemaakt is door de NASA. In de reproductierichtlijnen van de NASA staat dat "NASA-materiaal niet beschermd wordt door auteursrecht, tenzij anders vermeld". (NASA copyright policy page of JPL Image Use Policy).
NASA logo.svg
Dialog-warning.svg
Waarschuwingen:

  • Het gebruik van logo's, insignes en emblemen van de NASA wordt beperkt door de Amerikaanse wet 14 CFR 1221.
  • Op de website van de NASA staat een groot aantal afbeeldingen van het Sovjet-/Russisch ruimteagentschap en andere niet-Amerikaanse ruimteagentschappen. Deze afbeeldingen bevinden zich niet noodzakelijk in het publieke domein.
  • Materiaal dat gebaseerd is op gegevens van de ruimtetelescoop Hubble wordt mogelijk beschermd door auteursrecht als dit niet expliciet vervaardigd is door het STScI [1]. Zie tevens {{PD-Hubble}} en {{Cc-Hubble}} of {{Spacetelescope.org}}.
  • Het gemeenschappelijk project van ESA en NASA betreffende de ruimtesonde SOHO suggereert dat al het materiaal dat gemaakt is door zijn ruimtesonde beschermd wordt door auteursrecht en dat toestemming vereist is voor commercieel niet-educatief gebruik. [2]
  • Afbeeldingen op de Astronomy Picture of the Day-website (APOD) worden mogelijk beschermd door auteursrecht. [3]

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie29 aug 2006 14:11Miniatuurafbeelding voor de versie van 29 aug 2006 om 14:11340 × 203 (11 kB)Rottweiler3-view from NASA, obtained from [http://www.af.mil/art/index.asp?galleryID=177 Air Force Link gallery]. Category:Aircraft line drawings

Geen enkele pagina gebruikt dit bestand.

Globaal bestandsgebruik

De volgende andere wiki's gebruiken dit bestand: