Bestand:Flag Groningen.svg

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Jump to search
Oorspronkelijk bestand(SVG-bestand, nominaal 750 × 500 pixels, bestandsgrootte: 3 kB)
Commons-logo.svg

Refresh file.svg
Dit bestand kan vervangen worden door File:Flag of Groningen.svg. Het wordt aangeraden om het andere bestand te gebruiken. Opmerking: dit bestand zal niet worden verwijderd tenzij het expliciet wordt genomineerd ter verwijdering.
new file

Flag of province nl:Groningen

Public domain Dit werk vrijgegeven in het publieke domein door de auteur, GeeKaa. Dit is wereldwijd van toepassing.
In sommige landen is dit wettelijk niet mogelijk; in die gevallen geldt:
GeeKaa staat iedereen toe dit werk voor enig welk doel te gebruiken, zonder enige voorwaarden, tenzij zulke voorwaarden door de wet worden voorgeschreven.
It is easy to put a border around this image: Flag Groningen.svg
[[File:Flag Groningen.svg|border|100px]]

Licentie[bewerken]

Public domain
Deze afbeelding toont een vlag van een Nederlandse gemeente of provincie; gebruik van de vlag kan beperkt zijn door gemeentelijke regels en wetten. In het licht van de Nederlandse wetgeving wordt deze afbeelding beschouwd als zijnde in de publiek domein, net als de reproducties van deze vlag.

Deutsch | English | français | italiano | Nederlands | +/−

Flag of the Netherlands.svg
Van dit bestand is vastgesteld dat er geen bekende auteursrechtaanspraken op rusten, alle aanverwante en naburige rechten daarbij inbegrepen.

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie24 feb 2013 02:22Miniatuurafbeelding voor de versie van 24 feb 2013 om 02:22750 × 500 (3 kB)Ulaidh~commonswikiCalidad de imagen mejorada/Best quality of image.
6 mrt 2006 14:11Miniatuurafbeelding voor de versie van 6 mrt 2006 om 14:11600 × 400 (2 kB)GeeKaaFlag of province nl:Groningen {{PD-user|GeeKaa}} {{insignia}} Its easy to draw a border around this flag: {{border|100px}} Groningen Category:SVG flags

Er zijn meer dan 100 koppelingen naar dit bestand. De volgende lijst geeft alleen de eerste 100 koppelingen naar dit bestand weer. Er is ook een volledige lijst.

Globaal bestandsgebruik

Metadata