Bestand:Flag of Hulshout.svg

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Oorspronkelijk bestand(SVG-bestand, nominaal 600 × 400 pixels, bestandsgrootte: 2 kB)

Commons-logo.svg

Beschrijving

Flag of the Belgian commune of Hulsthout. The flag of Hulshout is horizontally divided in seven horizontal stripes in turn red and white.

Datum
Bron Eigen werk
Auteur David Descamps
Toestemming
(Hergebruik van dit bestand)
Public domain
Vlaamse gemeentevlag

Deze afbeelding toont een vlag van een Vlaamse gemeente of provincie. Deze vlaggen zijn geregistreerd bij het register van gemeentewapens van de Vlaamse Heraldische Raad [1].

De vlag behoort tot het publiek domein van een stad of gemeente. Het gebruik van deze vlag voor reclamedoeleinden is strikt verboden.

Artikel 184 van het Vlaamse strafrecht stelt dat misbruik van of vervalsen van een zegel kan worden gestraft met een gevangenisstraf van drie maanden tot drie jaar. Een poging om een ​​zegel ter misbruik van te maken, wordt gestraft met een gevangenisstraf van een maand en een jaar.

Het gebruik van zegels door particulieren, particuliere instellingen of verenigingen is alleen toegestaan ​​als de gemeenteraad officieel toestemming heeft gegeven hiervoor. Zie bijvoorbeeld [2].

In het licht van Vlaamse regelgeving is deze afbeelding gezien als zijnde in het publiek domein, net als de reproducties van deze vlag.

English | Nederlands | +/−

Flag of Lier

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie21 jul 2008 15:00Miniatuurafbeelding voor de versie van 21 jul 2008 om 15:00600 × 400 (2 kB)NethunterModified shade of red to FIAV red.
1 jan 2007 17:35Miniatuurafbeelding voor de versie van 1 jan 2007 om 17:35210 × 140 (1 kB)David Descamps{{Information |Description=Flag of the Belgian commune of Hulsthout |Source= |Date=2007-01-01 |Author=David Descamps |Permission={{insignia}}<br />{{PD-Self}} |other_versions= }} Category:Flags of Belgian communes [[Category:S

Dit bestand wordt op de volgende 4 pagina's gebruikt:

Globaal bestandsgebruik

De volgende andere wiki's gebruiken dit bestand: