Bestand:Flag of Sydney.jpg

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Flag_of_Sydney.jpg(496 × 249 pixels, bestandsgrootte: 62 kB, MIME-type: image/jpeg)

Commons-logo.svg

Beschrijving

Beschrijving
English: The Flag of Sydney. Its design incorporates features from the City's coat of arms. http://www.cityofsydney.nsw.gov.au/learn/sydneys-history/civic-history/symbols-of-the-city/sydney-flag-and-flower
Datum
Bron http://www.cityofsydney.nsw.gov.au/learn/sydneys-history/civic-history/symbols-of-the-city/sydney-flag-and-flower
Auteur Onbekend

Licentie

Public domain

Dit werk bevindt zich in het publiek domein in landen en gebieden waar de auteursrechttermijn het leven van de auteur plus 70 jaar of minder is.


Dialog-warning.svg Je dient ook een Amerikaans publiek domein-tag in te voegen om aan te geven waarom dit werk zich in het publiek domein bevindt in de Verenigde Staten. Merk op dat enkele landen een auteursrechtentermijn hebben die langer is dan 70 jaar: Mexico heeft een termijn van 100 jaar, Jamaica 95 jaar, Colombia 80 jaar, en Guatemala en Samoa 75 jaar. Deze afbeelding kan mogelijk zich niet in het publiek domein bevinden in deze landen, die bovendien niet de regel van de kortere termijn hanteren. Ivoorkust heeft een algemene auteursrechtentermijn van 99 jaar en Honduras 75 jaar, maar zij hanteren wel de regel van de kortere termijn. Auteursrechten kunnen langer berusten op werken gemaakt door Fransen die voor Frankrijk stierven in de Tweede Wereldoorlog (meer informatie), Russen die dienden aan het oostfront van de Tweede Wereldoorlog (bekend als de Grote Patriottische Oorlog in Rusland) en postuum gerehabiliteerde Russen (meer informatie).

Insignia
Deze afbeelding toont een vlag, een wapen, een zegel of een ander officieel insigne. Voor het gebruik van dergelijke symbolen bestaan in veel landen wettelijke beperkingen. Deze beperkingen staan los van de auteursrechtelijke status.

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie13 jun 2015 03:50Miniatuurafbeelding voor de versie van 13 jun 2015 om 03:50496 × 249 (62 kB)AppleytonUser created page with UploadWizard

Dit bestand wordt op de volgende pagina gebruikt:

Globaal bestandsgebruik

De volgende andere wiki's gebruiken dit bestand:

Globaal gebruik van dit bestand bekijken.

Metadata