Bestand:Gabrielle Chanel en marinière.jpg

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Oorspronkelijk bestand(533 × 700 pixels, bestandsgrootte: 59 kB, MIME-type: image/jpeg)

Commons-logo.svg

Beschrijving
Français : Gabrielle Chanel dans l’entre deux guerres pose en marinière.
Datum
Bron [1]
Auteur Onbekend
Toestemming
(Hergebruik van dit bestand)
Public domain
Deze afbeelding (of ander mediabestand) bevindt zich in het publiek domein omdat de auteursrechten verlopen zijn en de auteur anoniem is.
Dit heeft betrekking op de Europese Unie en die landen die een auteursrechtentermijn hebben van 70 jaar nadat het werk openbaar werd gemaakt en de auteur diens identiteit nooit geopenbaard heeft.
Belangrijk: Vermeld altijd voor zover mogelijk waar de afbeelding vandaan komt, en verzeker u ervan dat de auteur nooit het auteurschap heeft opgeëist.
Flag of Europe
Warning sign
Noot: In Duitsland en mogelijk in andere landen zijn bepaalde anonieme werken die voor 1 juli 1995 gepubliceerd zijn, auteursrechtelijk beschermd tot 70 jaar na de dood van de auteur. Zie Aktuelle Rechtslage in Deutschland, laatste paragraaf. Gebruik dit sjabloon niet indien de auteur zich publiekelijk geïdentificeerd heeft. Indien het werk anoniem of pseudo-anoniem is (bijvoorbeeld alleen gepubliceerd onder de naam van een bedrijf of organisatie), gebruik dan dit sjabloon alleen voor afbeeldingen die meer dan 70 jaar geleden gepubliceerd zijn. Overweeg voor een werk dat in het Verenigd Koninkrijk openbaar werd gemaakt, het Template:PD-UK-unknown te gebruiken in plaats van dit sjabloon.

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie4 nov 2012 11:47Miniatuurafbeelding voor de versie van 4 nov 2012 om 11:47533 × 700 (59 kB)Ctruongngoc{{Information |Description=Gabrielle_Chanel dans l’entre deux guerres pose en marinière. |Source=Collection particulière |Date=circa 1920 |Author=Inconnu |Permission= |other_versions= }} {{Anonymous-EU}} Category:Striped clothing, female

Globaal bestandsgebruik

De volgende andere wiki's gebruiken dit bestand:

Globaal gebruik van dit bestand bekijken.

Metadata