Bestand:Hanse Danzig.svg

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Oorspronkelijk bestand(SVG-bestand, nominaal 408 × 651 pixels, bestandsgrootte: 624 bytes)

Commons-logo.svg

Beschrijving

Hanseatic Flag of Danzig

Datum
Bron Image:Hanse Danzig.png; FOTW website
Auteur N3MO
Toestemming
(Hergebruik van dit bestand)
Public domain Ik, de auteursrechthebbende van dit werk, geef dit werk vrij in het publieke domein. Dit is wereldwijd van toepassing.
In sommige landen is dit wettelijk niet mogelijk; in die gevallen geldt:
Ik sta iedereen toe dit werk voor eender welk doel te gebruiken, zonder enige voorwaarden, tenzij zulke voorwaarden door de wet worden voorgeschreven.

Public domain

Dit werk bevindt zich in het publiek domein in landen en gebieden waar de auteursrechttermijn het leven van de auteur plus 70 jaar of minder is.


Dialog-warning.svg Je dient ook een Amerikaans publiek domein-tag in te voegen om aan te geven waarom dit werk zich in het publiek domein bevindt in de Verenigde Staten. Merk op dat enkele landen een auteursrechtentermijn hebben die langer is dan 70 jaar: Mexico heeft een termijn van 100 jaar, Jamaica 95 jaar, Colombia 80 jaar, en Guatemala en Samoa 75 jaar. Deze afbeelding kan mogelijk zich niet in het publiek domein bevinden in deze landen, die bovendien niet de regel van de kortere termijn hanteren. Ivoorkust heeft een algemene auteursrechtentermijn van 99 jaar en Honduras 75 jaar, maar zij hanteren wel de regel van de kortere termijn. Auteursrechten kunnen langer berusten op werken gemaakt door Fransen die voor Frankrijk stierven in de Tweede Wereldoorlog (meer informatie), Russen die dienden aan het oostfront van de Tweede Wereldoorlog (bekend als de Grote Patriottische Oorlog in Rusland) en postuum gerehabiliteerde Russen (meer informatie).

Notepad icon wide.svg
Deze vectorafbeelding is gemaakt met een teksteditor.

Previous version was 18 727 bytes  f  now 3.33% of previous size

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie10 mei 2010 10:43Miniatuurafbeelding voor de versie van 10 mei 2010 om 10:43408 × 651 (624 bytes)Zupftomrewritten by hand, cleaned up, more exact placement
22 nov 2007 21:54Miniatuurafbeelding voor de versie van 22 nov 2007 om 21:54510 × 814 (18 kB)Jed{{Information |Description=Hanseatic Flag of Danzig |Source=Image:Hanse Danzig.png; FOTW website |Date= |Author= N3MO |Permission={{PD-self}}{{PD-old}} |other_versions= }} Category:Historical flags Category:Symbols of Gdańsk

Globaal bestandsgebruik

De volgende andere wiki's gebruiken dit bestand: