Bestand:Hoe overleef je een kernramp.webm

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Oorspronkelijk bestand(WebM audio/videobestand, VP9/Opus, lengte 14 min 28 s, 1.920x1.080 pixels, 995 kbps totaal, bestandsgrootte: 102,94 MB)


Beschrijving

Beschrijving
Nederlands: Over de invloed van straling en een stappenplan om een kernramp te overleven In België zijn we omringd door kerncentrales. Hoewel de kans zeer klein is dat zich hier een tweede Tsjernobyl of Fukushima afspeelt, is er nooit een nulrisico. Wat er gebeurt tijdens een kernramp, wat straling met jouw lichaam doet en wat je moet doen als die nachtmerrie werkelijkheid wordt, hoor je van nucleair fysicus Stijn De Schepper (UAntwerpen).
Datum
Bron https://www.youtube.com/watch?v=ih7Dc_KyRs0
Auteur Universiteit van Nederland
Dit bestand, dat oorspronkelijk toegevoegd was op https://www.youtube.com/watch?v=ih7Dc_KyRs0, werd op 6 maart 2022 beoordeeld door de moderator of reviewer LicenseReviewerBot, die bevestigt dat dit bestand beschikbaar was onder de vermelde licentie op die datum.

Licentie

w:nl:Creative Commons
naamsvermelding Gelijk delen
Dit bestand is gelicenseerd onder de Creative Commons Naamsvermelding-GelijkDelen 4.0 Internationaal licentie.
De gebruiker mag:
  • Delen – het werk kopiëren, verspreiden en doorgeven
  • Remixen – afgeleide werken maken
Onder de volgende voorwaarden:
  • naamsvermelding – U moet op een gepaste manier aan naamsvermelding doen, een link naar de licentie geven, en aangeven of er wijzigingen in het werk zijn aangebracht. U mag dit op elke redelijke manier doen, maar niet zodanig dat de indruk wordt gewekt dat de licentiegever instemt met uw werk of uw gebruik van zijn werk.
  • Gelijk delen – Als u het werk heeft geremixt, veranderd, of erop heeft voortgebouwd, moet u het gewijzigde materiaal verspreiden onder dezelfde licentie als het oorspronkelijke werk, of een daarmee compatibele licentie.

Bijschriften

Beschrijf in één regel wat dit bestand voorstelt

Items getoond in dit bestand

beeldt af

video/webm

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie6 mrt 2022 21:3414 min 28 s, 1.920 × 1.080 (102,94 MB)PJ GeestUploaded a work by [https://www.youtube.com/c/UniversiteitvanNederlandNL Universiteit van Nederland] from https://www.youtube.com/watch?v=SAOSf7VDwqU with UploadWizard

Dit bestand wordt op de volgende 2 pagina's gebruikt:

Metadata