Bestand:Iliac artery bifurcation and aorta.PNG

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Iliac_artery_bifurcation_and_aorta.PNG(649 × 500 pixels, bestandsgrootte: 32 kB, MIME-type: image/png)

Commons-logo.svg

Beschrijving

Front of abdomen, showing surface markings for arteries and inguinal canal.

Datum
Bron Image:Gray1227.png
Auteur Mikael Häggström.

When using this image in external works, it may be cited as:

or

  • By Mikael Häggström, used with permission.
Unless stated otherwise, this image is from the 20th U.S. edition of Gray's Anatomy of the Human Body, originally published in 1918 and therefore lapsed into the public domain. A copy of Gray's Anatomy can be found on Bartleby and also on Yahoo!.
Gray219.png
Deze afbeelding bevindt zich in het publiek domein omdat het een vooral mechanische scan of fotokopie is van een origineel dat zich in het publiek domein bevindt, of – uit het beschikbare bewijs – dat het zo zodanig overeenstemt met deze scan of fotokopie dat er geen copyrightbescherming verwacht kan worden te ontstaan. Het origineel zelf bevindt zich in het publieke domein om de volgende reden:
Public domain

Dit werk bevindt zich in het publiek domein in landen en gebieden waar de auteursrechttermijn het leven van de auteur plus 100 jaar of minder is.


Dit werk bevindt zich in het publiek domein in de Verenigde Staten omdat het gepubliceerd werd (of geregistreerd bij de U.S. Copyright Office) voor 1 januari 1924.


Deze tag is ontworpen voor gebruik op plaatsen waar er een behoefte is om te verklaren dat alle verbeteringen (bijv. helderheid, contrast, kleur-matching, verscherpen) op zichzelf onvoldoende creatief zijn om een ​​nieuw auteursrecht te genereren. Het kan gebruikt worden wanneer het niet bekend is of er verbeteringen zijn aangebracht, en wanneer de verbeteringen duidelijk maar onvoldoende zijn. Voor bekende ruwe onverbeterde scans kunt u gebruik maken van een geschikte {{PD-old}}-tag in plaats daarvan. Voor gebruik, zie Commons:When to use the PD-scan tag.


Dialog-warning.svg
Noot: Deze tag heeft alleen betrekking op scans en fotokopieën. Voor foto's genomen van een afstand van originelen in het publieke domein, kan {{PD-Art}} toepasselijk zijn. Zie Commons:When to use the PD-Art tag.

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie11 okt 2007 15:57Miniatuurafbeelding voor de versie van 11 okt 2007 om 15:57649 × 500 (32 kB)Mikael Häggström{{Information |Description=Front of abdomen, showing surface markings for arteries and inguinal canal. |Source= Image:Gray1227.png |Date= 2007-10-11 |Author= User:Mikael Häggström }} {{Gray's Anatomy plate}}

Dit bestand wordt op de volgende pagina gebruikt:

Globaal bestandsgebruik

De volgende andere wiki's gebruiken dit bestand: