Bestand:J.H. Springer alternative plan 0.jpg

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Oorspronkelijk bestand(1.661 × 1.129 pixels, bestandsgrootte: 407 kB, MIME-type: image/jpeg)

Commons-logo.svg

Beschrijving

Beschrijving
English: Design for a new stock exchange on Dam Square and a boulevard to Centraal Station with enlargement of the Stationsplein in Amsterdam.
Nederlands: Ontwerp voor een nieuw beursgebouw aan den Dam en boulevard naar het Centraal Station met vergrooting van het Stationsplein te Amsterdam.
Datum 18 February 1888 (publication)
Bron http://libserv.tudelft.nl/tresor/books/Architectuur/De_Opmerker/dvd2/jrg23/mm0_002d.jpg
Auteur Johannes Ludovicus Springer (1850-1915)

Licentie

Public domain

Dit werk bevindt zich in het publiek domein in landen en gebieden waar de auteursrechttermijn het leven van de auteur plus 70 jaar of minder is.


Dialog-warning.svg Je dient ook een Amerikaans publiek domein-tag in te voegen om aan te geven waarom dit werk zich in het publiek domein bevindt in de Verenigde Staten. Merk op dat enkele landen een auteursrechtentermijn hebben die langer is dan 70 jaar: Mexico heeft een termijn van 100 jaar, Jamaica 95 jaar, Colombia 80 jaar, en Guatemala en Samoa 75 jaar. Deze afbeelding kan mogelijk zich niet in het publiek domein bevinden in deze landen, die bovendien niet de regel van de kortere termijn hanteren. Ivoorkust heeft een algemene auteursrechtentermijn van 99 jaar en Honduras 75 jaar, maar zij hanteren wel de regel van de kortere termijn. Auteursrechten kunnen langer berusten op werken gemaakt door Fransen die voor Frankrijk stierven in de Tweede Wereldoorlog (meer informatie), Russen die dienden aan het oostfront van de Tweede Wereldoorlog (bekend als de Grote Patriottische Oorlog in Rusland) en postuum gerehabiliteerde Russen (meer informatie).

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie3 jul 2008 00:42Miniatuurafbeelding voor de versie van 3 jul 2008 om 00:421.661 × 1.129 (407 kB)Vincent Steenberg{{Information |Description={{en|1=''Design for a new stock exchange on Dam Square and a boulevard to Centraal Station with enlargement of the Stationsplein in Amsterdam.''}} {{nl|1=''Ontwerp voor een nieuw beursgebouw aan den Dam en boulevard naar het Cen

Dit bestand wordt op de volgende 2 pagina's gebruikt:

Metadata