Bestand:Joop den Uyl 1981 (2).jpg

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Oorspronkelijk bestand(2.241 × 2.648 pixels, bestandsgrootte: 1,11 MB, MIME-type: image/jpeg)


Beschrijving
Nederlands: Persconferentie naar aanleiding van het mislukken van de kabinetsformatie. Een lachende Joop den Uyl. Kabinetsformatie 1981.
Datum
Bron Lachende Joop den Uyl
Auteur Nationaal Archief
Toestemming
(Hergebruik van dit bestand)
Deze afbeelding is afkomstig van Flickr's The Commons. De upload-organisatie heeft het bestand getagged met no known copyright restrictions aldaar, omdat een of meer van de volgende redenen van toepassing zijn:
  1. Het bestand bevindt zich in het publiek domein omdat de auteursrechten verlopen zijn;
  2. Het bestand is toegevoegd aan het publiek domein vanwege andere redenen, zoals het niet houden aan de vereiste formaliteiten of voorwaarden;
  3. De instelling bezit de auteursrechten maar is niet geïnteresseerd in het uitvoeren van controle; of
  4. De instelling heeft voldoende wettelijke rechten om anderen te autoriseren gebruik te maken van het werk zonder beperkingen.

Meer informatie is te vinden op https://flickr.com/commons/usage/.


Voeg aanvullende copyright tags aan deze afbeelding toe indien er meer specifieke informatie over de auteursrechtelijke status vastgesteld kan worden. Zie Commons:Licensing voor meer informatie.
Deze afbeelding was oorspronkelijk gepost op Flickr door Nationaal Archief op https://www.flickr.com/photos/29998366@N02/4986236008. Het is beoordeeld op 19:16, 13 September 2010 (UTC) door FlickreviewR, die constateerde dat het gelicentieerd was onder de voorwaarden van de No known copyright restrictions, hetgeen compatible is met Commons. Het is echter niet dezelfde licentie als welke hierboven gegeven is, en het is onbekend of de licentie ooit geldig is geweest.
Andere versies

Bijschriften

Beschrijf in één regel wat dit bestand voorstelt

Items getoond in dit bestand

beeldt af

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie23 mrt 2011 10:43Miniatuurafbeelding voor de versie van 23 mrt 2011 10:432.241 × 2.648 (1,11 MB)ATX-NL{{Information |Description ={{nl|1=Persconferentie naar aanleiding van het mislukken van de kabinetsformatie. Een lachende Joop den Uyl. Kabinetsformatie 1981.}} |Source =[http://www.flickr.com/photos/nationaalarchief/4986236008/ Lachende Joop

Dit bestand wordt op de volgende 2 pagina's gebruikt:

Globaal bestandsgebruik

Metadata