Bestand:Kardinaal Napoleon.jpg

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Oorspronkelijk bestand(1.140 × 1.810 pixels, bestandsgrootte: 645 kB, MIME-type: image/jpeg)

Commons-logo.svg

Beschrijving
Nederlands: geen rechten meer wegens Ouderdom; 2 kardinalen aan het hof van keizer Napoleon. 19de eeuws schilderij, voorbereiding van de Kroning van de Keizer.
  • Merk op; een van de kardinalen draagt een wereldlijk ereteken, het kruis van de Spaanse Orde van Karel III aan een blauw met wit lint. Een kardinaal draagt een rode baret de andere heeft in zijn handden de kardinaalshoed vast die met koorden en knopen is versierd; bij hem bemerken we ook de kleine cappa magna.
Datum (originele uploaddatum)
Bron Verplaatst vanaf nl.wikipedia naar Commons.
Auteur De originele uploader was Carolus op de Nederlandstalige Wikipedia
Toestemming
(Hergebruik van dit bestand)

PD-Art.

Licentie

Het tweedimensionale kunstwerk afgebeeld op deze afbeelding valt in het publiek domein omdat:
Public domain

Dit werk bevindt zich in het publiek domein in landen en gebieden waar de auteursrechttermijn het leven van de auteur plus 70 jaar of minder is.


Dialog-warning.svg Je dient ook een Amerikaans publiek domein-tag in te voegen om aan te geven waarom dit werk zich in het publiek domein bevindt in de Verenigde Staten. Merk op dat enkele landen een auteursrechtentermijn hebben die langer is dan 70 jaar: Mexico heeft een termijn van 100 jaar, Jamaica 95 jaar, Colombia 80 jaar, en Guatemala en Samoa 75 jaar. Deze afbeelding kan mogelijk zich niet in het publiek domein bevinden in deze landen, die bovendien niet de regel van de kortere termijn hanteren. Ivoorkust heeft een algemene auteursrechtentermijn van 99 jaar en Honduras 75 jaar, maar zij hanteren wel de regel van de kortere termijn. Auteursrechten kunnen langer berusten op werken gemaakt door Fransen die voor Frankrijk stierven in de Tweede Wereldoorlog (meer informatie), Russen die dienden aan het oostfront van de Tweede Wereldoorlog (bekend als de Grote Patriottische Oorlog in Rusland) en postuum gerehabiliteerde Russen (meer informatie).

Reproducties van het werk kunnen ook worden beschouwd als publiek domein omdat ze geen oorspronkelijk karakter hebben. Dit geldt voor reproducties gemaakt in de Verenigde Staten (zie Bridgeman Art Library v. Corel Corp.), Duitsland en veel andere landen.

Oorspronkelijk uploadlogboek

De oorspronkelijke beschrijving van deze afbeelding stond hier. Alle volgende gebruikersnamen verwijzen naar nl.wikipedia.
  • 2006-01-05 20:02 Carolus 1140×1810× (660200 bytes) geen rechten meer wegens Ouderdom

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie7 okt 2009 13:09Miniatuurafbeelding voor de versie van 7 okt 2009 om 13:091.140 × 1.810 (645 kB)BotMultichill {{BotMoveToCommons|nl.wikipedia|year={{subst:CURRENTYEAR}}|month={{subst:CURRENTMONTHNAME}}|day={{subst:CURRENTDAY}}}} {{Information |Description={{nl|geen rechten meer wegens Ouderdom; 2 kardinalen aan het hof van keizer Napoleon. 19de eeuws schilderij

Dit bestand wordt op de volgende 3 pagina's gebruikt: