Bestand:Kismet.png

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Kismet.png(613 × 420 pixels, bestandsgrootte: 3 kB, MIME-type: image/png)


Beschrijving
English: Screenshot of Kismet with one detected network
Bron Screenshot
Auteur Frakturfreund

Of deze screenshot bevat geen delen of beelden van copyrighted programma's of de auteur heeft het vrijgegeven onder een vrije licentie (welke onder dit bericht zou moeten staan) en daardoor volgt het de licentie rechtlijnen van Wikimedia Commons. Het mag vrijelijk gebruikt worden naargelang de licentie.

GNU head

Dit werk is vrije software; u mag de software heruitgeven en/of aanpassen in overeenkomst met de voorwaarden van de GNU Lesser General Public License zoals gepubliceerd door de Free Software Foundation. De geldende versie is 2 van de Licentie, of enige latere versie. Dit werk wordt gedistribueerd in de hoop dat het bruikbaar is, maar zonder enige garantie; zelfs zonder de impliciete garantie van goede werking of geschiktheid voor een bepaald doel. Zie versie 2 en versie 3 van de GNU General Public License voor meer details.

NB: Als het screenshot werk laat zien dat niet een direct resultaat is van de programmacode zelf, zoals tekst of beelden die niet het werk zijn van het programma, moet de licentie van dat werk los geïndiceerd worden.


Bijschriften

Beschrijf in één regel wat dit bestand voorstelt

Items getoond in dit bestand

beeldt af

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie16 mei 2010 07:35Miniatuurafbeelding voor de versie van 16 mei 2010 07:35613 × 420 (3 kB)Frakturfreunden:OptiPNG
20 mrt 2005 15:16Miniatuurafbeelding voor de versie van 20 mrt 2005 15:16613 × 420 (7 kB)CornstalkScreenshot of Kismet with one detected network

Dit bestand wordt op de volgende pagina gebruikt:

Globaal bestandsgebruik

De volgende andere wiki's gebruiken dit bestand: