Bestand:Koninklijk Paleis Amsterdam weer in alle pracht en praal te bezichtigen.webm

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Jump to search
Koninklijk_Paleis_Amsterdam_weer_in_alle_pracht_en_praal_te_bezichtigen.webm(WebM audio/videobestand, VP8/Vorbis, lengte 2 min 35 s, 398x224 pixels, 569 kbps totaal)
Commons-logo.svg

Beschrijving[bewerken]

Beschrijving
Nederlands: De Koningin heeft zaterdag 13 juni het Koninklijk Paleis Amsterdam geopend na een grondige renovatie en gedeeltelijke restauratie van het interieur. Vanaf zondag 14 juni is het paleis open voor het publiek. De komende jaren wordt het paleis weer gebruikt voor evenementen. Het paleis is door het Rijk bij wet aan de Koning ter beschikking gesteld. Het wordt onder meer gebruikt voor officiële ontvangsten. Ook vinden er jaarlijks de uitreiking van de Erasmusprijs, de Zilveren Anjer, de Koninklijke Prijs voor de Vrije Schilderkunst en de Prins Claus Prijs plaats. Als er geen ontvangsten plaatsvinden, wordt het gebouw opengesteld voor publiek. Na de renovatie van de buitengevel wordt het paleis ook weer gebruikt voor staatsbezoeken.
Datum
Bron http://www.koninklijkhuis.nl/foto-en-video/documenten/videos/2009/06/13/koninklijk-paleis-amsterdam-weer-in-alle-pracht-en-praal-te-bezichtigen
Auteur rijksoverheid

Licentie[bewerken]

A general CC-Zero permission for all work on the website of the Royal House of the Netherlands (www.koninklijkhuis.nl), with the exception of photographs, videos, infographics or other images published after January 2016[1], has been granted unless otherwise noted.
http://www.koninklijkhuis.nl/copyright
Creative Commons CC-Zero Dit bestand is beschikbaar onder Creative Commons CC0 1.0 Universele Public Domain Dedication.
De persoon die een werk voorziet van deze licentie stelt dit werk beschikbaar aan het publieke domein door, voor zover dit wettelijk is toegestaan, afstand te doen van al zijn of haar rechten op het werk in de zin van het auteursrecht en alle andere aanverwante of naburige rechten die hij of zij op het werk heeft. U kunt het werk kopiëren, aanpassen, distribueren en uitvoeren, zelfs voor commerciële doeleinden, zonder dat u daarvoor toestemming hoeft te vragen.

Personality rights
Hoewel dit werk onder een vrije licentie valt of in het publiek domein is, kunnen de afgebeelde perso(o)n(en) een beroep doen op hun portretrecht, dat bepaalde beperkingen stelt aan hergebruik, tenzij degene daar toestemming voor geeft. In deze gevallen biedt een schriftelijke toestemming of ander bewijs bescherming tegen claims wegens inbreuk. De uploader kan je helpen deze toestemming te bemachtigen, maar is daar niet toe verplicht. Zie ons algemeen voorbehoud voor meer informatie.
  1. Copyright declaration before january 2016 at Internet Archive

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie15 okt 2015 22:162 min 35 s, 398 × 224 (10,54 MB)HannolansUser created page with UploadWizard

Dit bestand wordt op de volgende pagina gebruikt:

Metadata