Bestand:Korean Final Ng Braille.svg

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Oorspronkelijk bestand(SVG-bestand, nominaal 154 × 215 pixels, bestandsgrootte: 405 bytes)


Beschrijving

Beschrijving
English: Korean Final Ng in braille.
Datum 30 april 2012 (originele uploaddatum)
Bron Verplaatst vanaf en.wikipedia naar Commons door Shashenka met behulp van CommonsHelper.
Auteur

.

De originele uploader was Vanisaac op de Engelstalige Wikipedia

Licentie

Public domain
Deze afbeelding van tekst komt niet in aanmerking voor bescherming vanwege het copyright en bevindt zich dus in het publiek domein omdat de tekst uitsluitend uit informatie bestaat die gemeenschappelijk eigendom is zonder voldoende creatief auteurschap. Feiten, gegevens en de weinig originele informatie in een algemeen lettertype of geschreven met een basishandschrift, en eenvoudige geometrische vormen worden niet beschermd door het auteursrecht.
Noot: Deze tag is niet van toepassing op alle afbeeldingen met tekst. De juridische definitie van "literair werk" verschilt van land tot land en de mate waarin tekst beschermd is door het auteursrecht verschilt eveneens, evenals de interpretatie door de rechterlijke macht. In sommige landen is bijna elk geschreven werk beschermd, terwijl andere landen specifiek artistieke en wetenschappelijke teksten beschermen, evenals databases. De mate van creativiteit, functie en de lengte van de tekst kan daarbij relevant zijn. Het auteursrecht kan beperkt zijn tot de literaire vorm, terwijl de informatie zelf mogelijk niet beschermd is.

Oorspronkelijk uploadlogboek

De oorspronkelijke beschrijving van deze afbeelding stond hier. Alle volgende gebruikersnamen verwijzen naar en.wikipedia.
  • 2012-04-30 05:59 Vanisaac 154×215× (2428 bytes) Korean Final Ng in braille. <PD-text>

Bijschriften

Beschrijf in één regel wat dit bestand voorstelt

Items getoond in dit bestand

beeldt af

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie3 jul 2012 13:07Miniatuurafbeelding voor de versie van 3 jul 2012 13:07154 × 215 (405 bytes)VanisaacManually edited to smallest file size. Transparent background.
29 mei 2012 01:39Miniatuurafbeelding voor de versie van 29 mei 2012 01:39154 × 215 (2 kB)File Upload Bot (Magnus Manske)Transfered from en.wikipedia by User:Shashenka using CommonsHelper

Dit bestand wordt op de volgende pagina gebruikt:

Globaal bestandsgebruik

De volgende andere wiki's gebruiken dit bestand: