Bestand:Kurt Atterberg.jpg

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Oorspronkelijk bestand(798 × 815 pixels, bestandsgrootte: 338 kB, MIME-type: image/jpeg)

Commons-logo.svg

Beschrijving

Beschrijving
English: Swedish composer Kurt Atterberg.
Svenska: Den svenske kompositören Kurt Atterberg.
Datum Early 20th century.
Bron Ewert Wrangel (red.): Svenska folket genom tiderna 12 De senaste årtiondena. Malmö 1940, Allhem.
Auteur Onbekend

Licentie

Public domain
Deze afbeelding (of ander mediabestand) bevindt zich in het publiek domein omdat de auteursrechten verlopen zijn en de auteur anoniem is.
Dit heeft betrekking op de Europese Unie en die landen die een auteursrechtentermijn hebben van 70 jaar nadat het werk openbaar werd gemaakt en de auteur diens identiteit nooit geopenbaard heeft.
Belangrijk: Vermeld altijd voor zover mogelijk waar de afbeelding vandaan komt, en verzeker u ervan dat de auteur nooit het auteurschap heeft opgeëist.
Flag of Europe
Warning sign
Noot: In Duitsland en mogelijk in andere landen zijn bepaalde anonieme werken die voor 1 juli 1995 gepubliceerd zijn, auteursrechtelijk beschermd tot 70 jaar na de dood van de auteur. Zie Aktuelle Rechtslage in Deutschland, laatste paragraaf. Gebruik dit sjabloon niet indien de auteur zich publiekelijk geïdentificeerd heeft. Indien het werk anoniem of pseudo-anoniem is (bijvoorbeeld alleen gepubliceerd onder de naam van een bedrijf of organisatie), gebruik dan dit sjabloon alleen voor afbeeldingen die meer dan 70 jaar geleden gepubliceerd zijn. Overweeg voor een werk dat in het Verenigd Koninkrijk openbaar werd gemaakt, het Template:PD-UK-unknown te gebruiken in plaats van dit sjabloon.
Public domain

Dialog-warning.svg
Voor achtergrondinformatie, zie niet-V.S. auteursrechten (Engels).
Noot: Merk ook op dat dit sjabloon niet moet worden gebruikt voor geluidsopnames.

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie13 mrt 2012 21:57Miniatuurafbeelding voor de versie van 13 mrt 2012 om 21:57798 × 815 (338 kB)AxelHHMoiree Muster raus
28 okt 2010 19:11Miniatuurafbeelding voor de versie van 28 okt 2010 om 19:111.444 × 1.476 (985 kB)Årvasbåo{{Information |Description={{en|1=Swedish composer Kurt Atterberg.}} {{sv|1=Den svenske kompositören Kurt Atterberg.}} |Source=Ewert Wrangel (red.): ''Svenska folket genom tiderna 12 De senaste årtiondena.'' Malmö 1940, Allhem. |Author=Unknown. |Date=E

Globaal bestandsgebruik

De volgende andere wiki's gebruiken dit bestand: